Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Have Sofaer af Italiensk Design

Udendørs sofaer til terrassen eller haven med en moderne stil eller klassisk vintage design lavet med luksuriøse materialer.

Haven sofaen er et must, der er afgørende for at nyde øjeblikke af afslapning i dit hjem. Du kan vælge sofaen efter din smag og din stil. 2 eller 3 pers. Sofaer, fra klassisk til moderne, fra vintage til industriel stil, fra land til provencalsk, vil hver af dem kunne gøre din have eller terrasse unik.

Materialerne til haven sofaer er mange, det mest velegnede til dem, der ønsker at bruge naturlige materialer, i vintage eller klassisk stil er træ haven sofaer.
Af udendørs sofaer er der mange typer, specielt behandlet til at modstå dårligt vejr og klimatiske problemer. Iroko, en type af afrikansk træ, der er meget velegnet til dens modstand mod udendørs teak, et meget værdifuldt træ indfødt i syd og sydøst i Asien og er almindeligvis en bestanddel af tropiske og subtropiske asiatiske skove. Rattan er ofte valgt, fordi det er et modstandsdygtigt materiale, men samtidig efterspurgt, samt at være vandtæt og let.
For dem, der elsker en moderne stil, vil en jern eller aluminiumssofa være perfekt, og omdanne haven til et fredfyldt paradis med en eventyrlig atmosfære. For form og farve er alt baseret på din personlige smag plus puder vil være der og mere sofaen vil være komfortabel!

Med os kan du finde enhver løsning og farve du foretrækker. Alle produkter, der præsenteres i kataloget, er lavet af materialer af høj kvalitet og er resultatet af et omhyggeligt valg foretaget af vores medarbejdere.
Husk at du uden tvivl finder os til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge den moderne eller klassiske udendørs sofa, der passer til dig! Oplev vores tilbud og køb online haven haven af moderne design af dine drømme!