Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Have sofaer og udendørs design og moderne

Du er heldig at have en smuk have eller terrasse? Derefter kan du ikke give op et afslappende plads dedikeret til dig og dine gæster. Vælg et roligt hjørne, nice og privat og forestille sig den rigtige møbler, der gør det til en endnu mere raffineret din udendørs rum. Designeren haven sofa er en "must", afgørende for at nyde øjeblikke af afslapning derhjemme. Du kan vælge sofaen efter din smag og din stil. Sofaer i 2 eller 3 steder, fra klassisk til moderne, fra vintage til 'industrielle stil, land, provencalsk, hver af dem vil være i stand til at gøre unik din have eller terrasse begge.

De anvendes til haven sofaer materialer er mange .. bedst placeret uden for dem, der ønsker at bruge naturlige materialer, vintage eller klassiske stil sofaer er træ haven.
Med udendørs sofaer der er så mange slags, specialbehandlet til at modstå vejrliget og klimatiske kritisk. L 'Iroko, en form for afrikansk træ meget velegnet udenfor for sin modstand, teak, en meget kostbar træ indfødt syd og sydøst Asien og er almindelig i de asiatiske tropiske og subtropiske skove. Rattan ofte valgt, fordi det er en holdbar endnu sofistikerede, ud over at være vandtæt og let.

For dem, der elsker moderne stil er perfekt sofa jern eller aluminium, der vil forvandle din have til en oase af fred eventyr. For formen og farven er alt efter din personlige smag .. der vil være flere puder og sofaen vil blive behageligt!

Her kan du finde en løsning og yndlingsfarve, er alle produkter, der præsenteres i kataloget lavet af materialer af høj kvalitet, og er resultatet af omhyggelig udvælgelse foretaget af vores personale.

Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge sofaen udendørs moderne eller klassisk, der er rigtige for dig! Oplev vores tilbud og købe online sofaen med designer haven af ​​dine drømme!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies