Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

vægure store, moderne, design, original og elegant

De moderne, design vægure du finder i vores katalog er de små, mellemstore og store (80x60 cm, 140x60 cm, 150x50cm, osv).

Ikke kun funktionelt, men også objekter at fremlægge en væg ved at ændre udseendet af hele rummet, uanset om det er stuen, entre, soveværelse eller køkken.

Modellerne i vores katalog spænder fra det faktum moderne ure fra den elegante og raffinerede design til de mest originale og excentriske modeller er karakteriseret ved særlige former såsom jeans, øjne, slips, væltede kaffekop, hæle sko, ballerina sko, trykke med drop, hat , busk, blomster såsom petunier eller daisy mønster etc. Gå ikke glip af de oprindelige mønstre inspireret af kunst som ure opløst og flydende af den store spanske kunstner Salvador Dali minder en af ​​sine mest berømte værker, "Erindringens bestandighed."

Urene fra væggen og moderne design af Viadurini er lavet af materialer som harpiks, stål og metal fås i traditionelle version og i nogle tilfælde også klæbende version.

Andre større modeller, som regel kvadratiske, rektangulære eller runde, der tilbyder opkald til steder og seværdigheder (Polynesien, Big Bang i London, osv).

Ideel for dem der ønsker at give stuen eller kontoret et internationalt præg, er ure fra væggen flere skiver med ure af de mest berømte byer (New York, London, Sydney, Tokyo, Rom, osv).