Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Vægure Store og Små af Moderne, Vintage og Lavet i Italien-Design

Vægure, der er ideelle til ethvert hjem og kontor miljø og stil

I dette afsnit kan du fordybe dig i et bredt udvalg af vægure i enhver form og stil:
  • Selvklæbende vægure : Du kan nemt anvende de forskellige komponenter ved at følge de vedlagte instruktioner.
  • Store vægure : hvis du har højt til loftet eller vil give en bar mur personlighed.
  • Firkantede vægure , genfortolkning af en klassiker.
  • Runde eller ovale vægure , vi kan forbløffe dig med kreationer, der aldrig er set.
  • Designer vægure , modellerne med mere personlighed.
  • Moderne vægure , de mest geometriske former og de mest trendy materialer.
  • Vintage vægure med klassiske og velkendte linjer i en stil, der aldrig er banal og uaktuel.
Fra den traditionelle runde form til afskårne firkanter, fra finurlig til klassisk design: Uret med ure til at hænge på væggen er virkelig ubegrænset. Den store mangfoldighed af forslag giver dig mulighed for at tænke på et andet ur til hvert værelse: på den anden side har hvert rum i huset brug for sit eget ur, fra køkkenet til stuen, fra badeværelset til hjemmekontoret og endda i det firma, hvor du arbejder, hvor tiden er vigtig.

Også fra farven synspunkt du har en åben mark: fra de klassiske modeller i sort eller hvid, til de mere farverige dem eller medfantasifulde kombinationer, fra raffineret gylden til grøn og kobber. Væguret kan også fungere som et kontrastelement for at give et boost af vitalitet i rummet.

Røde vægure til elegante stuer, træfarve til interiører med en stærk naturlig inspiration eller i marmor for at indpode et strejf af luksus: at vælge den mest passende model , lad dig styre af din smag og stil på rummet.

Til hvert værelse sit eget ur

Der er vægure designet til soveværelsesinstallationer, der er helt stille og små i størrelse med varme farver.
T
han vægure til det moderne køkken , her kan vi finde uendelige modeller og farver, i hvert fald dem med store tal og øjeblikkelig læsning er angivet i stiliserede ringer og med veldefinerede og moderne linjer og meget farverige, hvis det er i stedet for køkkenet i en B & B, et vægur i form af en kaffekande og kop er  det perfekt. Hvad angår vægure til stuen, kan du her placere plads og vælge et stort produktder pryder en stor væg, ved hjælp af særlige former og farver, reelle kunstværker er dem, der foretages på lærred: ure mur, der giver mulighed for at vælge op til 3 tidszoner, derfor ideel til kontor eller studie installationer.