Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bidet Hængende og på Jorden med et Moderne Design Badeværelse - Fremstillet i Italien

Bidet, sundhedsindretning af design bidet suspenderet eller formalet. Bidets lavet til at blive indsat i enhver type badeværelse takket være de klassiske former og de mest originale former, designet til deres funktionalitet, men også til deres æstetik, er disse bideter det ideelle valg til ethvert hjem.

Bidet suspenderet eller på jorden til moderne italiensk stil badeværelsesarmaturer.

Bideterne er ikke kun blevet funktionelle elementer, men design med stadig mere moderne og raffinerede former. Suspenderet bidet i moderne stil til dem, der elsker komfort i rengøring af badeværelset og bidet fra jorden til dem, der har et klassisk badeværelse.
Hvad angår toilet- eller vandkrukker (sælges generelt parvis), er det ikke overraskende, at for bidet er keramik det materiale, der vælges i de fleste tilfælde. Der er modeller af bølgende former og andre med mere firkantede former, der dekorerer badeværelset med stor personlighed. Hvid er den mest efterspurgte farve, men på det seneste er de farvede bideter også trendy, mens de sorteeller champagnefarvede modeller er designet til de mest elegante miljøer.

Hvis du ønsker et personligt tilbud, tøv ikke med at kontakte os, vores personale hjælper dig gerne under købet og med at vælge de bedste møbler til dig.