Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Stole Moderne køkken og stue, læder eller træ design

I en innovativ og trendy hjem kan ikke gå glip moderne stole! I vores online katalog kan du finde interessante design moderne stole lavet af træ, metal, harpiks, plast, læder og skind.

Moderne stole er af alsidige tilbehør, der kan anvendes på forskellige steder; i køkkenet, i stuen, men også i soveværelset. Et andet miljø vil have et andet formål, og derfor også skal materialet vælges med omhu.

Vigtige funktioner i en moderne stol er komfort, funktionalitet og manøvredygtighed.

Et design element til at fremlægge en raffineret, kan være en stol / lænestol Cipi model, fremstillet af massivt teaktræ, fås i naturlige farver og farvet træ.

En stol i læder er et eksklusivt møbler til spiseplads. Viadurini Living kollektionen tilbyder en bred vifte af læder stole lavet med ekstrem sans for detaljer, med eller uden arme og med dejlige højt snoede rygge.

De sæder af stolen byder stole ved den klassiske stil, som dronningen model, moderniseret gennem brug af polycarbonat, klar eller røget, at projekter direkte til i dag; men også elegante lænestole dækket med geometrisk formede stoffer, almindelig og fancy for en aldrig banal indretning, fantasifulde og personlighed.

Modellen Legend Arms er i virkeligheden en moderne fortolkning af glasfiber Chair af 50'erne, som kombinerer træ og plast i en fornem fortolkning sammen.

Her kan du finde en løsning og yndlingsfarve, er alle produkter, der præsenteres i kataloget lavet af materialer af høj kvalitet, og er resultatet af omhyggelig udvælgelse foretaget af vores personale.
Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge udformningen af ​​moderne stol, der er rigtige for dig!

Oplev vores tilbud og købe online moderne stol af dine drømme!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies