Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Belysning - Vintage Væglampe

Vintage væglampe til badeværelset, det udvendige og alle dine hjemmemiljøer med et retro-design lavet i Italien.

For en vintage belysningsløsning, der ikke giver op på stil, vil denne kategori i vores katalog kunne hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov!
På denne side finder du alle de ideer, som vores personale omhyggeligt har valgt, for at du kun sikrer dig det bedste. Takket være vintage- og retrò-linjerne kan disse væglamper være i stand til at efterlade alle dine gæster åbne med uventede og raffinerede lyseffekter.

Disse applikationer er designet til dem, der har brug for en tilbagekaldelse af tidligere år, og disse applikationer er perfekte til et klassisk og minimalt møbler, men på samme tid kan de blive et stilfuldt element, selv i et moderne rum, der fanger opmærksomheden.
Produktets høje kvalitet er ren ved første øjekast takket være de brugte materialer og deres finish sammen med formen, fra det mest klassiske til che mest raffinerede.

Oplev alle forslagene i vores online katalog og behandl dig selv med et møbel af høj kvalitet med funktionelt og unikt design. For enhver information eller for at kræve et tilbud er vores personale altid tilgængelige. Kontakt os via det dedikerede format, via e-mail eller telefonisk.