Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Originale Runde Borde med Moderne Design

Runde borde i moderne design, faste eller udtrækkelige, i træ eller glas og keramik.

Spisebordet er uden tvivl prinsen af dit hjem. Et vigtigt møbel, der gør din daglige zone varm og behagelig. Hvis du er kreative mennesker, der er trætte af at se de samme figurer rektangulære eller firkanter, og du ønsker at skabe en kurvet linje i dit køkken eller stue, er dette afsnit perfekt til dig!

De runde borde, som vi tilbyder, har forskellige størrelser, der er de faste borde til dem, der har ledig plads og de udvidelige borde for dem, der har behov for at rejse sig på en pratisk og hurtig måde stederne ved bordet. Med hensyn til materialerne har vi virkelig for enhver smag. Fra marmor til krystal, fra hærdet glas til træ til toppe, fra metal til teaktræ til baser.
Hver stil er her repræsenteret, den modernitet, du kan finde i Bonaldo-samlingen takket være basernes specialiteter. Disse borde bliver din stue unik og original. Den klassiske verden kan vi i stedet finde den i Viadurini Living Collection, med hans linjer slynge og yndefulde til at kasse en ældre atmosfære.

Kom til at opdage og leve din kreativitet gennem de bedste forslag af runde borde for at give dit hjem et friskt og elegant præg. Dine gæster vil blive fanget af den skønhed, som disse borde frigav. De inviterer virkelig på hygge og til delingen.