Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Udendørs Borde i Teaktræ eller Aluminium

Fast haveborde i træ eller aluminium fremstillet i Italien: design af de bedste mærker til kvalitet, modstand og materiale.

Har du altid mange venner til frokost eller middag? Kan du lide at organisere partys i din have? Har du en udendørs for lille, og du ved ikke, hvordan du skal give den? Udendørs borde, som du kan finde i denne kategori, er perfekte til dig! Du finder et stort udvalg af størrelser og former for at skabe dit bedste udendørs.

De faste udendørsborde, som vi viser dig, er forskellige i former, størrelser og materialer. Du, der elsker stålets lethed til den solide kerne, den model med rektangulær form. 
Men hvis du foretrækker et syntetisk materiale, som vi har til dig, er Collection Vondoms borde lavet med polyethylen model hvidlakeret, bordet med afrundede kanter eller specialbordet af Viadurini in the Garden med samme materiale fra de to andre men håndvævet.

Alle dine ønsker bliver opfyldt! Vi glemmer ikke selv de, der foretrækker hig haveborde at bruge med moderne afføring. Oplev modellerne fra Vondom lavet med sort eller hvid polypropylen!
Hvad venter du på? Det er det perfekte øjeblik til at præsentere for din have et smukt design touch!