Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Design dræn for dit badeværelse original og trendy

På Viadurini finde bassiner af moderne design i en støtte kolonne eller varianter. Et stort antal af design modeller i træ, sten, metal, harpiks, keramik, Adamantx®.
Hvis du tænker på redoing badeværelse eller du er flyttet til et nyt hjem, bør du vælge omhyggeligt vasken for de vigtigste og sekundære badeværelse. Det er faktisk en meget nyttig ofte overset og sjældent overvejet, men med bruseren er den del af badeværelset, vi bruger oftest. Generelt er det en tendens til at vælge en kolonne model, dvs. en vask model fra klassiske form hælder på et gulv keramisk søjle. Ulempen ved denne type af vasken består i, at det er vanskeligt at rengøre især på bagsiden, præsenterer noget gulv støtte, hvis ikke det af selve vasken, og lad os alle, har en anonym og uinteressant udseende.
Hvis vi er fokuseret på at levere et moderne badeværelse og virkelig originalt, i dette afsnit kan du finde helt unikke og meget smarte ideer og forslag. Dræn til badet tilbydes her er alle lavet af materialer af høj kvalitet og modstand, har de mest forskellige former og er designet til det moderne hjem og design. Et interessant alternativ til anonymitet, at overraske gæsterne så godt du kan og give til alle, at indtaste en betagende skue. Afsluttet med en smuk buket af duftende blomster og du er færdig, vil du have en romantisk og hyggelig badeværelse for alle.

Håndvaske, indbygget, suspenderet eller dobbelt

I vores online butik finder du en håndvask modeller til salg ved løbende eller suspenderet, forsænket eller gulv, også fordobles, hver med noget unikt. I betragtning af den række poster tilbudt, kan du vælge vasken til badeværelset i fred i henhold til dine behov. Der er faktisk modeller, der præsenterer de smukke hylder indarbejdet, mens andre er beregnet til at dekorere udformningen af ​​badeværelset, endnu andre, der kræver support overflader ad hoc før de installeres. Hvis du er i tvivl eller bekymringer, kan du kontakte os uforpligtende, vil vi være glade for at hjælpe dig med at vælge din vask til badeværelset design.