Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Håndvask Badeværelse til Dit Originale og Trendy Badeværelse

Konsolhåndvaske og designhåndvaske i bordversioner eller søjle eller sammenkobling til badeværelset fremstillet i Italien.

Modellerne er mange såvel som de materialer, der bruges til at fremstille dem.

Hvis du vil skabe et moderne og virkelig originalt badeværelse, kan du i dette afsnit finde virkelig unikke ideer og forslag. De her foreslåede håndvaske er alle lavet af materialer og styrke af høj kvalitet, har de mest forskellige former og er designet til det moderne hjem og design.
I vores online butik finder du modeller af køkkenbordet bassin eller suspenderet badeværelse vask og for dem, der har et stort badeværelse også dobbelt håndvaske.

Om materialerne finder du begge keramiske dræn i en mere klassisk stilkan tilpasses i farve, stenvaske til dem, der elsker unikke stykker og det udskårne stenes særlige. Eller dyrebare trævaske til dem, der elsker kontakt med naturen. Og for dem der elsker den moderne stil, har vi metalvask eller betonvask.

Hvis vi har fascineret dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vores personale vil med glæde besvare dine spørgsmål, udarbejde et personligt tilbud og hjælpe dig gennem hele købsprocessen.