Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Elektriske Design pejse og indretning

Der er intet smukkere, når det regner, og det er koldt, at være hjemme, sidder på sofaen, læse en bog og nyde varmen i en pejs. Men hvis du ikke har en traditionel pejs hjemme på grund af plads, eller fordi der mangler skorstenen, så kan du vælge en praktisk og moderne elektrisk pejs. En af tendenserne i processen med bekræftelse i de seneste år er netop, at såkaldte skorstene uden flue ligesom biocamini og elektriske pejse. Især hvis du elsker de raffinerede boligtekstiler produkter, elektriske design pejse er en god mulighed for at dekorere med stil din dagligstue.

Hvorfor vælge en elektrisk pejs? Enkel, fordi det er en smuk produkt, let at administrere, ikke beskidt, er minimal miljøpåvirkning og ekstremt lavt strømforbrug.
  I modsætning biocamini, fødes af en egnet flydende brændstof plante-afledt (bioethanol), fodring af elektriske pejse - som navnet antyder - er helt elektrisk.
ingen sod, ingen røg i huset, ingen skorsten.

Især udvælgelseskriterierne elektriske pejse, der er der tilbud på Viadurini anvender en unik teknologi, der giver vand til en brand og røg effekt af utrolige realisme. Den tredimensionale virkning opnås ved hjælp af ultralyd til at hjælpe dig med at oprette en meget fin vandtåge, som tændte skaber en realistisk effekt. Med en liter vand kan du foder ilden i 12 timer.

Takket være den førnævnte teknologi elektriske forbrug er meget lavt: for eksempel den gennemsnitlige omkostning for den æstetiske funktion er lig med 4 cent af euro i timen. Denne teknologi er patenteret på verdensplan og givet udelukkende til Italien for at blive integreret i MaisonFire pejse. Resultatet? Produkter designet til at holde fremstillet med materialer af høj kvalitet og fuldt Made in Italy design.

Den voksende succes elektriske pejse bragte vigtige møbeldesignere at skabe nye smukkere og avancerede modeller, med spændende former og egnet til forskellige anvendelser. Jeg har været så bygget pejse væg eller et skab, bord, gulv. For dem, der har store indvendige rum er blevet udviklet adskillige modeller af elektrisk pejs med en reduceret tykkelse og lille fodaftryk. Nogle er også udstyret med udskiftelige rammer (dobbeltsidet) og kan tilpasses efter din smag.

De, der ønsker en pejs - men ikke ved hvilken rum i huset for at placere den - kan vælge transportabelt bord, som giver dig mulighed for at skabe et indbydende miljø hvor som helst du ønsker. Kolonnen pejs, eller endda kantede stedet er indiceret til dem, der har meget lidt ledig plads og allerede har vægge dekoreret med malerier og møbler.

På Viadurini kan du finde mange modeller af elektriske pejse, der vil forbløffe dig for den "utrolige realisme af 'flamme, røg og gløder. For at opvarme deres omgivelser ligesom en klassisk pejs, nogle modeller kommer med en praktisk justerbar varmefunktion på et andet niveau af magt med en praktisk fjernbetjening leveres som standard.

Som allerede forklaret den "tredimensionale virkning Dette opnås ved hjælp af ultralyd, der skaber en meget fin forstøvning af vandet tændt for at skabe "flammer og røg." Dette, kombineret med den falske træ og en lys og funklende aske seng, producerer en effekt, der overstiger alle forventninger af realisme i en elektrisk brand.

Blive forbløffet over de mange MaisonFire produkter og Viadurini Online Fire Collection: finde den rigtige model for dig blandt de mange elektriske design pejse forsænket, bord og gulv.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies