8 Produkter
Viadurini Fire Design
kr 83.535,43 kr 92.817,19  - 10%
Viadurini Fire Design
kr 44.673,74 kr 49.637,48  - 10%
Viadurini Fire Design
kr 0,00
Viadurini Fire Design
kr 24.678,92 kr 27.421,00  - 10%
Tidligere pris: kr 24.616,19
Viadurini Fire Design
kr 24.252,42 kr 26.947,13  - 10%
Viadurini Fire Design
kr 31.488,32 kr 34.986,96  - 10%
Tidligere pris: kr 25.212,32

Stil elektriske pejse med moderne design til væggen, gulvet eller hjørnet i dit hjem

Perfekt til dem, der ønsker at have en pejs uden at have en skorsten og uden at skulle gå amok for dets vedligeholdelse.
Desuden, hvis du elsker raffinerede møbleringsprodukter, vil de moderne designelektriske pejse være en fremragende mulighed for smagfuldt at møblere din stue.

Strømforsyningen til elektriske ildsteder - som navnet antyder - er helt elektrisk.
Især bruger udvælgelsen af designerelektriske pejse, som du finder på salg på Viadurini, en unik vandteknologi, der tillader en flamme og røgeffekt. Dette kombineret med faux træ og en lys og mousserende askebed producerer en effekt, der overgår alle forventninger til realisme i en elektrisk ild. Den tredimensionelle virkning opnås derimod ved hjælp af ultralyd, der tillader skabelse af en meget fin forstøvning af vandet, som, når det er oplyst, skaber en ekstrem realistisk effekt.
Med en liter vand kan du fodre pejsen i 12 timer.
For dem, der ønsker mere end det æstetiske aspekt, også opvarmningsfunktionen for det omgivende miljø ligesom en klassisk pejs, er nogle modeller udstyret med en praktisk opvarmningsfunktion, der kan justeres til et andet effektniveau med en praktisk fjernbetjening forsynet med serier.

Den voksende succes med elektriske pejse har ført til, at vigtige møbeldesignere har skabt nye modeller, der bliver mere og mere smukke og sofistikerede, med spændende former og egnet til forskellige anvendelser. Så elektriske pejse indsættes på væggen eller på møbler, bordplader og gulvpejse. For dem uden store indvendige rum er der udviklet adskillige modeller af elektrisk pejs med reduceret tykkelse og begrænsede samlede dimensioner. Nogle er også udstyret med udskiftelige rammer (dobbelt ansigt) og kan derfor tilpasses til din smag.

Lad dig forbløffe over de mange produkter fra Viadurini Fire Design linjen. Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information om ethvert produkt, tøv ikke med at kontakte vores personale. Vi hjælper dig med at vælge det produkt, der bedst passer til dine behov, og hjælpe dig under dit online køb, så du kan blive hurtig og nem.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro