Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Spisestue, Køkken og Stue Borde - Rektangulære, Firkantede og Runde

Design borde til stue og køkken tilpasset, italiensk design.

Bordet er uden tvivl det vigtigste møbel i spisestuen.
I vores online shop kan du finde et bredt udvalg af spiseborde lavet af glas, keramik, træ, jern, stål, sten og marmor. Karakteriseret ved et moderne, klassisk og altid originalt design.
De former, vi foreslår, er blandt de mest varierede, men du vil helt sikkert også finde klassikerne: rektangulært bord, firkantet bord, rundt bord.

Sådan vælges et bord til hjemmet - Mini Guide:

Træspiseborde er meget elsket for den indbydende æstetik, der kommunikerer og for materialets holdbarhed.
Træ kan være af forskellige typer; afhængigt af det træ, de kommer fra og kaldes "essenser". For det første kan det opdeles i to hovedkategorier:
  • hårdt som pære, eg, valnød, buksbom, kirsebær
  • mørt som gran, lind, poppel, fyr

Massivt træ er det såkaldte "massivt træ" værdifuldt og eksklusivt, fordi det fås direkte fra træstammen. Desuden er det unikt, fordi de stykker, hvori det arbejdes, ikke præsenterer kontinuitetsløsninger. Imidlertid er et fast træbord kombineret med lurvede chic og rustikke miljøer, men også moderne for at give en varmere touch til stuen.

Et glas spisebord er en perfekt løsning for dem der leder efter forfining og modernitet. Designet af det faste glasbord runde eller rektangulære giver stof til et industrielt og moderne miljø. Det smukke ved et glasbord er, at det takket være sin gennemsigtighed giver mere lys til miljøet, hvilket får en effekt af større plads takket være afspilningerne af reflektioner og kontraster af lys.

I stedet for en mere innovativ løsning kan du vælge et keramisk spisebord. Chic, men også let at rengøre. Realiseringen af hylderne i disse borde indebærer anvendelse af højteknologiske keramiske materialer, som de største italienske og europæiske producenter kalder på forskellige måder: Glaskeramik, Superceramisk, Cristalceramica, Laminam® osv.

Et sten- eller marmorbord er et møbel, der giver en bestemt betydning for huset. Materialerne fremstilles hovedsageligt fra stenbrud på det italienske nationale område; forarbejdningen op til kompositionen efterfølges af eksperthåndværkere inden for dem, der elsker fine borde af høj kvalitet.

Jern- eller stålborde henviser til den mere moderne stil, hvor linierne skifter fra lineær til buet til også at flyde ind i motiver til baserne, alle med en unik italiensk stil og design. Materialerne er certificerede og resistente.

Du kan også bestille tilpassede borde til alle dine behov.
For enhver tvivl eller for at få et personlig tilbud, tøv ikke med at kontakte os. Vores personale vil med glæde rådgive dig om køb af dit italiensk design spisebord.