Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bordservice til Luksusbord: Bestik, Tallerkener og Briller Fremstillet i Italien

Italiensk design te- og kaffesæt, tallerkener, glas og bringer ovenpå bordet og køkkenet.

Hvis du elsker luksus, elegance og forfining, vil du elske dette afsnit dedikeret til alle de designerprodukter, der er nødvendige for at forberede et bord, der reflekterer dine ønsker. Ingen detaljer vil blive overset, nøgleord er skønhed og stil for at gøre dine borde unikke og dyrebare.

Vi søgte bedst efter dig, og vi fandt det i samlingen Versace Home porcelæn og krystaller. Den første kollektion domineres af farverne rød / guld og blå / guld, farver altid synonymt med royalty dekorerer med elegance og raffinement bordserveringen (tallerkener, turen, ovn), teservices og det storslåede sæt med kaffekopper. I den anden samling i stedet for kanterne prydes forgyldte kalk til vin, fløjte til champagne og kanner til vin og bitters.

Endelig, for at fuldføre dette vidunderlige bord kan ikke gå glip af curtlery underskrevet Rosenthal Sambonet. Bestik med forskellige stilarter: bon-ton, klassisk og med et strejf af modernitet for at tilfredsstille jeres ønsker. Forskellige stilarter, men forenet af skønheden og lysstyrken, der udspringer fra hver enkelt gaffel, kniv eller ske i tjenesten.

Oplev, hvordan du gør dit bord til en ægte perle af luksus!