Hvem Vi Er - Luksusmøbler Online

Viadurini født i 2015 i den charmerende middelalderby Santarcangelo di Romagna ved siden af den solrige turist Rimini. Og det er netop her i den lyse og varme "Riviera Romagnola", fuld af lidenskab og entusiasme, der udvikler og uddyber ideen bag firmaet Viadurini.
Navnet antyder intet? Vi valgte det, fordi Via Durini er den berømte luksusmøbelgade i Milano, og vores mål er at transformere designshopping ved at sprede italienske designmøbler over hele verden og ikke mere verden i en enkelt gade!

Giuliano Cranchi, Giovanni Cranchi og Gianni Gozzi, grundlæggere af Viadurini, elsker designet og kvaliteten af det fremstillede i Italien, og de har overført denne lidenskab også til deres team. De mener, at de ressourcer, vi har i Italien takket være de mange håndværkere, der tilbyder eksklusive og kvalitetsprodukter fortjener et udstillingsvindue til at skinne på internationalt niveau. Vi vender konstant Italien på jagt efter kunsthåndværkere, der fremstiller unikke og specielle produkter at tilbyde vores kunder.
Vores slogan er: "e-handel, eller du vil administrere den, eller du vil udholde den", og vi startede dette eventyr i møbelverdenen på design på en ukonventionel måde for nogle mennesker, men vi overbeviste om, at det vil være handel med fremtid. Vores mål er at give muligheden for alle mennesker, der elsker italiensk design, til at købe det behageligt hjemmefra i Italien, i mange europæiske lande og ikke kun!

Vores forretning vokser hovedsageligt i udlandet i lande som Frankrig, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Belgien, Polen, USA og Rusland, men vores struktur gør det muligt for os at nå ud til alle dele af verden. Alt dette er muligt takket være vores operative team bestående af 35 personer inklusive 15 modersmål, der tager sig af vores klienter på deres modersmål, og svarer på anmodninger i realtid i 19 E-handelsejendom.
Hvis du ønsker at blive opdateret om vores tilbud og om de nye funktioner, vi tilbyder på vores side, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev gennem nedenstående format eller følge os på Social og på vores blog! Gennem Facebook, Instagram, Pinterest og mange andre, som du finder på vores side. Vi viser dig de bedste nyheder i designverdenen!

Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro