Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Dobbeltsenge

dobbeltsenge på tilbud Online salg af storslåede dobbeltsenge fra 100% italiensk design og fuldstændigt fremstillet i Italien. Soveværelset bør være hjørnet af huset, hvor vi føler i harmoni med os selv og med partnere. Dobbeltsengen er konge af alle møbler og skal vælges med omhu for at føle sig hjemme her i din kærlighed reden.

Men hvordan du vælger den stil, der bedst repræsenterer dig? Det brede udvalg af vores e-handel bestemt ikke plads til ubeslutsomhed eller uoverensstemmelser mellem parret.

Moderne eller klassisk? Betrukket eller smedejern? Til hver sin egen. Dobbeltsengen for dig er her. Du kan også bede om dobbeltsenge med skræddersyede eller anden brugerdefinerede funktioner. Dit ønske er i kataloget over Viadurini.it. For singler gå til afsnittet .

dobbeltseng, hvordan du vælger det

For eksempel ved den stil af møbler, som du foretrækker: du føler romantisk menneske? En dobbeltseng i smedejern med nogle letsindighed kan være for dig. Du er mennesker, der elsker den moderne stil? En mere sober og robust seng, med firkantede linjer, måske med container og hovedgærde, kan det være mere passende for dig. Du føler en smule "ud af boksen? Dette katalog også finde mere juvenile formular dobbeltsenge og originale fantasi og kreativitet til at gøre dit værelse. Ingen design, men også i den praktiske: i e-handel også finde dobbeltsenge med ingen Hovedgavl og dobbeltsenge med container eller med skuffer.

Det har bare at udforske den brede vifte af dobbeltsenge, de bedste designprodukter 100% italiensk du kan finde i online handel: alle materialer, der udgør vores dobbeltsenge er kvalitet, med robust stål hardware. Ingen plast, i modsætning til vores konkurrenter! Hver seng er lavet af holdbare materialer og høj kvalitet af erfarne håndværkere. Vores senge er alle omfattet af en garanti for kvalitet og ekspertise af produktet. Hvis du er i tvivl eller bekymringer, og du ikke er helt overbevist om, velkommen til at kontakte vores personale, som vil følge dig og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg for dig.

Oplev Priser og Køb Online vores dobbeltsenge

Sælg online dobbeltsenge, håndlavet til den bedste pris du kan finde på internettet. Hver dag kan du finde et udvalg af dobbeltsenge super lavere omkostninger, for at bringe i dit værelse det bedste af italiensk design til den laveste pris nogensinde set.

Gode tilbud til alle typer af sengen: komplet med madras, polstrede møbler, smedejern, læder, med skuffer eller container.

Smedejern senge dobbelt

Dobbeltsengen i smedejern i den kollektive er den klassiske alkove, en af de traditionelle huse. Det er ikke ualmindeligt at tænke på de smedejern senge med baldakin, dem, der fremlægger gaver imponerende værelser. Men vores meget bredt udvalg af tilbehør til soveværelset også smedejernssenge moderne stil, frugten af ​​de bedste italienske håndværker design.

Ud over design, vores dobbeltsenge er ideelle til optimering af plads plads, såsom en skuffe eller kasse til at gemme sengetøj og andre husholdningsartikler objekter. Hvis du har en romantisk ånd og tror, ​​at smedejern seng skal afgive en fabelagtig plads, så vil du også finde dobbelt himmelseng.

Uanset stil du er på udkig efter din kærlighed reden, på vores e-handel af møbler vil du finde smedejernssenge på de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Gennemse vores online katalog: hver dag kan du finde mange jern senge på tilbud eller virkelig billige priser til tilbehør af høj kvalitet.

Polstret dobbeltsenge

dobbelt polstret imiteret læder med container på tilbud En polstret seng er straks komfortable. Men hvor mange gange har valgt en anden stil til overs? I vores online shop er du ikke tvunget til at opgive sengen af dine drømme: vi har masser af polstret dobbeltsenge på tilbud og de laveste priser på nettet. Senge med polstret hovedgærde og omkostninger? Ja, og der er mange, til ethvert behov: de mest egnede foranstaltninger for de rum af dit værelse, modeller, der spænder fra et utal af stilarter, fra klassisk til dristige, de mest eftertragtede materialer til at gøre en polstret hovedgærde fra vidundere , komfortable og langvarig. Uden at glemme al den komfort den har brug for en moderne familie: i vores katalog finder du også mange polstret dobbelt senge med kommode eller container til at holde huset i orden.

Hvad er din idé om komfort til sengen polstrede dobbelt? Ønsker du det i stof, læder, kunstlæder? Vi gør online salg af disse og mange andre typer af dobbeltsenge, altid med fokus på kunden, til dig, til dine mest forskelligartede krav.

dobbeltsenge med opbevaring

Du er praktiske dem, dem, at uanset hvor æstetisk sengen, forudsat det er en dobbeltseng med opbevaring. Du har meget specifikke behov og klare ideer. Nå, men du vil blive forkælet for valg og lavere priser, du nogensinde har set for dobbeltsenge med container. Oplev alle de produkter fra området eller billigere på tilbud: du kan ikke finde andre steder, så priserne for håndværksmæssig kvalitet og 100% italiensk design. Du vil også blive forbløffet over omkostningerne til dobbeltsenge med mærke container, jo flere områder for en super elegant værelse.

I vores e-handel Der er dobbelt senge med opbevaring af enhver type. Med hensyn til de kommode funktioner, kan du vælge mellem en sengebund, der fungerer som en enkelt stor container boks eller opdelt i praktiske skuffer. I det første tilfælde, vil du have en meget stor container, så stort som arealet af din seng, som giver dig mulighed for at ikke spilde plads og til at gemme alt, hvad du ønsker: genstande, tøj, tasker og etuier, sengetøj og hjem. i stedet vælger skufferne, hvis du ønsker bekvemmeligheden ved at kunne hente enhver tid de effekter, som du gemte fri: fordelen af ​​sengen med opbevaring skuffer er bekvemmelighed og hastighed. Den enkelt skuffe i bunden af ​​sengen i stedet involverer mere indsats, men det er uden tvivl en uovertruffen løsning til at holde i orden, for eksempel, lederne af de skiftende sæson, dem, der bruges et par gange om året.

Tænk også godt til sengen materiale med den beholder, der passer til den overordnede udseende af dit værelse. Okay praktiske, men en seng nøje udvalgt, der går godt med resten af ​​møblerne vil gøre dig mere tilfreds og glad for at leve dit værelse. I vores katalog finder du dobbeltsenge med opbevaring af forskellige størrelser af træ, smedejern, med polstret hovedgærde i stof, læder, kunstlæder eller andet. Kort sagt, fra klassisk til moderne dråber sikkert du finde sengen, som vil ramme dig i tegnet.

Moderne dobbeltsenge

Online salg af de bedste moderne senge, du kan ønske, på tilbud, med funktioner og tilpasses design. Sammenlign priser med moderne dobbeltsenge, som du finder på internettet og i fysiske butikker og finde ud af, hvordan Viadurini.dk der er ingen.

Vores e-handel Viadurini.dk ikke skuffe. Leder du efter en speciel moderne seng eller extraminimal? Ønsker ene yderlighed eller den anden? Eller foretrækker du noget midt imellem, der har sin egen personlighed, men det er simpelt og kan tilpasses til enhver slags møbler?

Må ikke vente og tage et kig på vores katalog, hvor du kan finde alt: dobbeltsenge med container, betrukket med læder, kunstlæder, økonomisk eller luksus, med beholder og kommode. Begynd nu at gennemse vores katalog for at finde den moderne soveværelse i perfekt stil for dit værelse.

Design dobbeltsenge

Vi ved, at du altid er på jagt efter flere senge designe dobbelt: den stil, linjerne, den iboende personlighed et møbel tilbehør er aspekter, som betaler mere og mere opmærksomhed, fordi det er rigtigt at bygge et hus, der afspejler dens karakter og reagerer vores ønsker. kunstneriske og komplekse linjer for dem, der ønsker at omgive sig med skønhed og raffinement, minimal og rene linjer for dem, der elsker enkelhed og orden, der giver sikkerhed, en idé om orden og forlade frigøre fantasien.

Oplev alle priserne på vores dobbeltsenge med moderne design og særlige tilbud af hver periode. På Viadurini.it finder du et bredt udvalg af designer sengetøj lavet af de mest kvalificerede italienske håndværkere. Søg i vores e-handel moderne design dobbeltsenge, baldakin, læder eller imiteret læder, med opbevaring og meget mere.

Runde dobbeltsenge

Hvad mere maverick af en rund dobbeltseng? Fordi disse cirkulære linjer fascinere os så meget, gør os føler en blanding af ønsket om overtrædelse og ønsket om orden og perfektion, kvaliteter af cirklen? Hver har sine egne grunde, og i soveværelset alt er tilladt: selv har en rund seng med en rektangulær madras, hvis du ønsker. Lad dig blive betaget, så ved den ekstraordinære vifte af runde dobbeltsenge Viadurini.it og købes online på din næste drøm.

Vores senge er billige, med tilbud hver dag. Vi foreslår runde senge i forskellige størrelser og dimensioner og kan tilpasses til dine omgivelser, og med egenskaber, der vil forbedre din oplevelse, såsom beholderen eller bunden af ​​revolverende sengen.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies