Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Sofa moderne, design til din stue det bedste lavet i italiensk kvalitet

Moderne design sofaer i læder eller aftageligt stof 100% fremstillet i Italien: luksuriøs stue.

I dette afsnit tilbyder vi dig de bedste sofaer moderne til din stue. Forskellige størrelser, farver og finish til bedre at tilpasse sig stilen i dit hjem.
Sofaen, den ubestridte konge i stuen i hvert hjem. Møbelværket, hvor du kan slappe af efter en lang dag på arbejde eller samle venner for at se filmen, du lige har købt dvd'en.

For dem, der elsker en sofa, der tilpasser sig skiftende behov, foreslår vi de modulære sofaer i My Home på linje eller med hjørne. Maksimal komfort og blødhed på hyggelige sædehynder.
I stedet for en mere klassisk form er læder- eller stofsofaerne underskrevet af Grilli med antikrosa eller grøn farve til belægningen. En storslået træstruktur dækket af elegance og raffinement.

På den anden side, hvis du er en fan af modernitet, og du vil give dit opholdsområde en meget original sofa, skal du kigge på "Moon", den gyngende sofa lavet af Adamantx med customizable dobbeltsædefarve for at få dig til at føle følelsen af følelsen på månen.
En særlig omtale også for sofaer lavet af gennemsigtig eller røget plexiglas af Viadurini Living Collection, hvor materialet synes at gengive stoffets folder.

Hvad venter du på? Kom og vælg den sofa, der bedst passer til din personlighed, alt dit ønske bliver tilfreds!