Design af Dobbelt Senge - Håndlavet i Italien

2 Produkter
Viadurini Night Design
kr 30.952,68 kr 36.414,93  - 15%
Viadurini Night Design
kr 25.861,89 kr 30.425,77  - 15%

Design dobbeltseng med eller uden opbevaring til det i Italien soveværelse.

I dette afsnit dedikeret til design af dobbeltsenge foreslår vi dobbeltsenge lavet med innovative materialer som Solid Surface, hvor futuristiske former er hovedpersonen og dobbeltsenge produceret med et mere klassisk materiale, men meget værdifuldt er valnødets hårdttræ. Enkel, men påvirkningsdesign.

Hvad angår senge lavet af solid surface, er de et luksuriøst tilbehør med et futuristisk, ekstravagant, specielt, unikt design!
Fast overflade er et innovativt materiale, som du kan fremstille enhver form til, for at skabe objekter og projekter med et unikt design. Hvis du er nysgerrig, kan du tage et kig på Viadurini Design Collection for at finde de andre møbler til hjemmet, der er lavet med dette materiale.

Avantgarde og Luksus er de modeller, der vælges for deres unikke design og kvalitet. En stil, der blinker på sportsbiler i vores tid og prøver at fange det bedste af deres futuristiske linjer og deres fine finish. Funktioner, der findes i det polstrede hovedgavl i læder eller i valgfri sølvfarvekant eller i den valgte farve valgt af kunden. Finishen kan være enten blank eller mat.

Didimo og Alain på den anden side, de to dobbeltsenge produceret med en solid valnødstruktur, der kan tilpasses i farve, ved at vælge mellem naturlig valnød eller naturgrå.

Husk at for enhver tvivl eller for mere information står vi til din fulde rådighed. Kontakt os via vores e-mail-adresse, chatten på vores side eller ved at ringe til os på vores fastnetnummer eller whatsapp. Vores medarbejdere vil med glæde følge dig under køb af dine designermøbler med alle de nødvendige oplysninger
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer