GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRER INDTIL AUGUST 31
kundeservice +39 0541.623760
Indkøbsvogn
Hjemmeside > VÆRELSER > Dobbeltsenge > Design Dobbelt Senge >

Designer dobbelt senge er Fremstillet i ItalienGRATIS LEVERING
-50%
REJSER FORSIKREDE
homify
archilovers
houzz
CONTRACT ITALIANO
sono sicuro
confindustria


Avanceret søgning

Når vågne drøm er det muligt! Find definitionen for en dobbeltseng lavet af Adamantx® er virkelig hårdt. Det er ikke bare en seng, er det en luksus supplere den italienske futuristiske design, lunefuld, speciel, enestående!

L 'Adamantx® er en innovativ materiale, som du kan gøre enhver form, for at oprette objekter og projekter med unikt design. Adamantx er et kompositmateriale fremstillet ved forarbejdning skum belagt med særlige harpiks, der revolutionerer verden af design, et materiale, der kommer fra års studier, eksperimenter og tekniske laboratorietest.

Hvorfor vælge en dobbeltseng design i Adamantx® er en reel luksus. Avantgarde og luksus modeller er valgt for deres unikke design og kvalitet. En stil, der giver et nik til sportsvogne i vor tid forsøger at gøre det bedste ud af deres futuristiske linjer og deres fine finish. Features at finde i sin polstrede hovedgærde betrukket med læder eller den valgfri sølvfarvet grænsen eller i en farve efter eget valg udvalgt af kunden. Eftersmagen kan være både blank og mat.

For hver seng vil blive købte også matchet en brugerdefineret manual, inden i hvilken vil blive illustreret og beskrevet i 20 sider særegenheder og karakteristika for henvisning af artiklen, med et kig til andre objekter unikke design og umiskendelige.

Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge den dobbeltseng design, der er rigtige for dig!