Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

moderne borde oprindelige design lounge

Gerne holde i sigte i stuen et par bøger eller trendy magasin? Du ønsker i stuen en smuk vase af farverige blomster i nærheden af ​​en perfumer for omgivende eller stearinlys? Under en smuk tæppe, et moderne design sofabord er ideel til dette, og for at holde de mange nyttige tilbehør.

Men hvilken type af moderne sofabord til at vælge?

I vores butik kan du finde et væld af moderne borde af høj kvalitet design på en rabat, som mange modeller håndlavede i Italien.

Udvælgelsen af sofaborde lavet af vores erfarne team af kendte Brand Nonogiorno viser tabeller af surrealistiske og originale former lavet af methacrylat; en ekstraordinær gennemsigtighed materiale. Plexiglas udelukkende bøjes med hånden for at opnå en utrolig effekt af lethed og suspension.

Stadig Nonogiorno, elegante og rene linjer er bordene - plantageejere; det bedste du kan bede om på et bord: funktionalitet, alsidighed, elegance, design og miljømæssig bæredygtighed. Umuligt ikke at falde i kærlighed!

Den eksklusive linje af Viadurini Living Collection tilbyder et bredt udvalg af farverige moderne sofaborde, træ, metal, glas, men også Adamantx® innovativt materiale, som du kan gøre enhver form.

Du kan virkelig have det sjovt i valg af materiale og den foretrukne form for denne dyrebare stykke af møbler; hvorvidt runde, kvadratiske, rektangulære, men også blade-formet eller futuristiske former egnet til enhver stil hjem.

Vores Stones kollektion byder på fine sofaborde i natursten , fascinerende for deres geometriske linjer og ingen dikkedarer kommer i forskellige farvenuancer. Nogle af Stones sofaborde modeller kan også bruges som en smart TV-stativ i en naturlig og moderne stil.

Meget praktisk er den moderne klapborde Idea Home i massiv bøg træ til en retro og vintage sammenhæng, men også i malet jern struktur med rack-funktion.

For dem, der ønsker et moderne design sofabord egnet til børn .. Brand Incastro foreslået i lyst træ tabeller, stabil og modulopbygget.

Nu skal vi bare nødt til at tage din tid til at se vores online shop alle de løsninger til rådighed for at finde tabellen over dine drømme!

 

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies