Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Designcoatstativer og Frakkekroge Vægmonteret - Fremstillet i Italien

Italiensk design frakkehæng og frakkeholder til at møblere dit hjem i den bedste og moderne stil.

Et nyttigt og funktionelt møbel, der bruges til at hænge jakker og frakker. Det er normalt placeret ved siden af indgangen, men kan også placeres i værelserne. Så det er vigtigt, at det er et smukt og originalt designmøbler.

I vores online katalog finder du både designer frakke stativer, perfekte til dem der har rigelig plads til rådighed, og frakke kroge vægmonteret, det bedste valg for dem med en tom væg nær indgangen.
Nøgleord til denne kategori er moderne design og funktionalitet. Dit ethvert behov vil være tilfredse, originale figurer og elegante flankeret af frakke stativer, der minder om små træer. Og for dem, der ikke ønsker at opgive originalitet, kan du finde moderne frakkestande med de mest ekstravagante former signeret af et vigtigt italiensk mærke.

Viadurini-personalet foretager en omhyggelig markering af de produkter, der tilbydes vores kunder. Dette garanterer altid et produkt af kvalitet. Vi er til din rådighed i tilfælde af tvivl eller behov for at gøre dit køb online hurtigt og nemt. Du kan kontakte os på vores e-mail-adresse, på det telefonnummer, du finder på webstedet eller i den relevante chat. Et team af eksperter hjælper dig gerne.