Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Vintage Stole med Retro Design i Træ, Jern, Plast, Læder og Stof

Vintage stole, der giver et strejf af retrostil til dit italienske designhus.

I dette afsnit af vores hjemmeside præsenterer vi dig stole i vintage stil, vores forslag kommer fra et omhyggeligt valg, som vores medarbejdere har foretaget til dig ved at vælge retro-stil og design af 50 - 60 - 70 - 80 og italiensk design raffineret og elegant. Du finder designmodeller designet i en moderne nøgle og lavet med gamle og traditionelle materialer som læder og læder eller mere moderne såsom økolæder.

De vintage stole til spisestuen i denne kategori er produceret af de bedste italienske mærker i sektoren specifikt til Viadurini og lavet med behagelige materialer designet til at vare over tid, idet de holder intakt charme og elegance, der fås individuelt eller i sæt af 2.
Du finder modeller med glat eller flettet ryg med eller uden armlæn (dækket eller ej). Stole fås i forskellige faste farver: hvid, sort, grå, beige, brun, taupe, rød, mørkebrun, farvet eller rutet, i korte farver ideel til kontor, køkken, stue og hvert værelse i huset.

Du kan købe online med maksimal sikkerhed, og hvis du ikke finder nøjagtigt, hvad du leder efter eller har brug for mere information, tøv ikke med at kontakte vores personale uden forpligtelse. Vi hjælper dig gerne med at hjælpe dig med dit online køb.