Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Brusebads Bakke i Harpiks, Keramik og Glas - Rektangulær og Firkantet

Brusebads Bakke i harpiks, keramik, glas og stentøj med et fremstillet i Italien design

Design og kvalitet , dette er de fantastiske funktioner i bunden af  brusebadene, der er foreslået af Viadurini, brusebadene er et vigtigt element i vores badeværelser. I forskellige materialer, former og størrelser er disse den bedste løsning at have et brusebad med et moderne og altid aktuelt design, perfekt til at kombinere med de forskellige kasser.

Du kan finde forskellige typer brusebad i størrelser og materialer som: harpiks, keramik, glas og gress. Valg af materiale er vigtigt, men funktionalitet og plads skal også tages i betragtning.

Hvert materiale har sine fordele:
  • Det keramiske , klassiske, holdbare og let at rengøre.
  • Så er der stentøj , meget let, skridsikkert og let at installere.
  • Til hver løsning er der på den anden side harpiksbrusebade, ultra tynde og fås i forskellige farver og finish, deres bedste funktion er, at de er lavet efter mål og kan skæres efter ønske, hvilket gør dem velegnede til enhver bruseboks.
Rektangulære, firkantede eller halvcirkelformede brusebade, brusebadene kan også flugte med gulvet. Disse, i modsætning til den klassiske brusebad, der skaber et trin, kan installeres direkte på gulvbjælker under gulvet. På denne måde skabes en flush-to-floor-adgangsløsning, der ikke kræver nogen placering på monteringsrammerne.

For ethvert spørgsmål eller tvivl, kontakt vores Help Desk kundeservice, vi vil med glæde besvare alle dine behov.