Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Møblér Soveværelset med Design Fremstillet i Italien

Klassisk og moderne soveværelse til en designstil eller romantisk, komplet med alt: senge, madrasser, puder, net og kommode.

Denne kategori er helt dedikeret til de moderne soveværelsesmøbler.
Nøgleord forbliver moderne stil og kvalitet made in Italy.

Det, vi tilbyder i dette katalog, er en bred vifte af dobbeltsenge, enkeltsenge og en halvanden firkant i de polstrede og smedejernsvarianter. Forskellige farver og stilarter kombineres for at imødekomme alle vores kunders behov. Derudover finder du også et afsnit dedikeret til hukommelsesmadrasser og spalterammer til at fuldføre din seng med tilbehør, der giver maksimal komfort.
Men ikke kun det, du kan også finde kommoder, natborde og garderobeskabe til at møblere dit soveværelse med en moderne stil og rig på design, der er fremstillet i Italien.

Viadurini forpligter sig dag for dag til at sikre et hurtigt og sikkert køb af italienske soveværelsesmøbler lavet af specialiseret italiensk arbejdskraft. Ekspert kunsthåndværkere og etablerede designere lægger al deres pleje og erfaring i marken for at tilbyde ekstraordinært møbleringstilbehør til ethvert soveværelse på markedet. Hvis du er i tvivl eller har brug for yderligere oplysninger, tøv ikke med at kontakte vores personale, der vil være glade for at hjælpe dig og hjælpe dig under hele købsprocessen.