Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Indret dit soveværelse med et strejf af italiensk design

Soveværelset er en hellig og intim område af huset, i stand til at byde os hver aften i håb uforglemmelige drømme. Dall 'dekoration belysning er dette rum i huset, der giver de bedste øjeblikke af afslapning og hvile. Af denne grund er det vigtigt at identificere møbler og de mest egnede supplement til vores smag og vores følsomhed.
Valget af sengen og / eller madras og 'indretning af et soveværelse vil have en anden forpligtelse end børneværelset. Pleje og elsker at du sætte i de endelige valg er i både højere tilfælde, men det store soveværelse er den ultimative kærlighed reden og skal være resultatet af den beslutning, som deles af begge parter. Desuden farverne og lyset, der er valgt fuldstændig ændre den type rum, du vil opnå. Det er derfor, det er afgørende at være opmærksom på hvad du køber, og den tilgængelige plads.

Senge, madrasser, netværk Made in Italy

Det, vi foreslår i dette katalog har et bredt udvalg af polstrede senge og smedejern , hukommelse madrasser , sengebunde og møbler til dit soveværelse moderne og design, alle fremstillet i Italien. Enig på den stil, identificere de bedste møbler og endelig vælge, hvor og hvordan du køber er vigtige beslutninger, der skal træffes efter fælles overenskomst. Men hvad der betyder mest, er muligheden for at have resistente supplerer og langvarig, lavet med omhu og med materialer af høj kvalitet. Et soveværelse er ikke nogen plads, faktisk vi tilbringer næsten en tredjedel af vores liv. Ekspert råd er at vælge en kvalitet møbler.
Viadurini.it er forpligtet hver dag for at sikre en hurtig og sikker køb af møbler lavet af italiensk kvalificeret arbejdskraft. håndværkere og etablerede designere eksperter Fielding alle deres pleje og erfaring at byde på markedet af usædvanlig møbler til ethvert soveværelse. Hvis du har spørgsmål eller er på udkig efter mere information er du velkommen til at kontakte vores personale, som vil være glade for at hjælpe dig og hjælpe dig gennem hele købsprocessen.

Oplev vores online tilbud, og dekorere dit soveværelse med stil

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies