Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Design Bar Taburetter - Slap af og Komfort for en Fremstillet i Italien Lokal

Design afføring til bar- eller pubområdet, den italienske stil til ergonomiske sæder i træ, læder eller metal.

Design Tburetter er glamourøse, alsidige og funktionelle; et originalt og trendy møbleringstilbehør til et miljø, der er plejet i alle detaljer!
Moderne og farverig design afføring, lav eller høj, er uundværlige komplementer! Nyttige i en hjørnestang, men ikke kun, de er praktiske for hvert værelse i huset.

For dem, der har valgt at bruge det i en bar og har en moderne stil, anbefales det sort-hvide træstole eller modeller, der er udviklet i materialer, der skaber attraktive linjer som stål og gennemsigtigt polycarbonat. For dem, der vil tørre et strejf af originalitet til deres køkken eller bar, kan de vælge mellem modellerne af Viadurini Collection Living med metalramme og krom finish. Fås i mange farver.

Myyour og Slide udendørs afføring har et friskt og livligt design i nuancer af hvidt og sort. Din udendørs vil helt sikkert blive pyntet takket være disse moderne og alsidige møbleringsprodukter. Nyttige som enkle sæder til terrassen eller som en lille dekorativ hylde til dit haveværktøj.

Vælg med omhu i vores online butik de designskammelmodeller, som du bedst synes og bedst matcher dit hjem. Vores personale står til din fulde rådighed for at modtage yderligere information eller for at hjælpe i indkøbsprocessen.