Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Have borde og udendørs aluminium og metal

I en smuk varm sommer eller forår, hvad kunne være pænere at være i stand til at invitere venner til en drink i haven ellerterrassen? For at gøre mest muligt ud af vores udendørs, skal det plejes og parat til at imødekomme vores gæster.

Hvem elsker en praktisk møbel og holdbart kan vælge mellem mange modeller og farver til dit bord Aluminium haven. Hvis du ønsker at besætte pladsen udenfor, når det er nødvendigt, at aluminium bordet er perfekt som lys og derfor nem at bære. Det er også modstandsdygtige over for stød og ridser, så dine møbler vil forblive i mange år under optimale betingelser, altid klar til at dekorere ydersiden af dit hjem.

Denne catagoria kan finde mange modeller af aluminium tabeller: tabeller runde eller firkantede romantiske caféer ideel til en lille mødet område, til firkantede borde nyde en kølig drink sidder komfortabelt i en stol, lænestol eller polstret bænk udendørs borde til at rumme dine gæster til en frokost eller en romantisk middag.
Den tabeller aluminium frokost, hvis integreret med en teak gulv er endnu mere raffineret.

Her kan du finde en løsning og yndlingsfarve, er alle produkter, der præsenteres i kataloget lavet af materialer af høj kvalitet, og er resultatet af omhyggelig udvælgelse foretaget af vores personale.

Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge aluminium udendørs bord moderne eller klassisk, der er rigtige for dig!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies