Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Haveborde Aluminium - Lavet i Italien Design

Have- eller terrasseborde - udendørs i aluminium til luksuriøse møbler: lys, sammenfoldelig og modstandsdygtig.

Hvad er bedre på en smuk forårs- eller sommerdag for at invitere dine venner til en aperitif i din have eller på din terrasse? På vores hjemmeside kan du finde alle de perfekte havemøbler til at skabe en magisk have.
For dem, der elsker et komplement af møbler funktionelle og resistente, kan de vælge blandt de mange modeller af havebord aluminium. Denne løsning er perfekt, hvis du skal besætte dit eksterne rum, når det er nødvendigt. Denne tabel er let, foldet og let at flytte. 
Dette materiale er modstandsdygtigt over for stød og ridser, så din havebord vil forblive i mange år under optimale forhold, altid klar til at forskønne det udvendige hus.

I denne kategori kan du finde mange aluminiumsborde modeller: Sofabord runde eller firkantede, ideale til et lille hjørne af afslapning. Borde til at byde din gæst velkommen til en frokost eller en stearinlys middag. Hvis du vil have en elegant touch, skal du vælge aluminiumet i toppen øverst i glas med rund form.

Alle de produkter, vi har i vores katalog, realiseres med materialer af høj kvalitet, og de er resultatet af et opmærksomt udvalg foretaget af vores medarbejdere. Husk at hvis du er i tvivl, eller hvis du vil have et råd, er vi helt tilgængelige. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge blandt modellerne og farverne, som aluminiumsborde er perfekt til at afspejle din personlighed!