Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Blog - Nyheder om Møbler Made in Italy

En blog lavet for at opfylde begæring af vores kunder og for at holde dem altid opdateret om nyheder i verden af design og luksus møbler. Nem og intuitiv at opdage, i vores blog kan du finde en sektion dedikeret til "Nyheder", her kan du finde de artikler, der vil præsentere dig for de bedste Mærke i prisen på vores hjemmeside. En hurtig og interessant måde at opdage nyheder, som vi har fundet til dit hjem!

Hvis du i stedet er på udkig efter tips og innovative ideer til at ændre aspekt af dit hus, et kontor eller din have, vi har oprettet til dig under sektionen "Guide", hvor du kan finde de råd, der for nogle designer, der svarede på vores spørgsmål, at deres viden til rådighed for vores kunder.
En anden kategori er "Brand" her foreslår vi dig nogle helt stede på vores hjemmeside for at hjælpe dig med at lære mere om producenterne af denne fantastiske produkter, der er fremstillet i Italien, som vi sælger på vores hjemmeside, men også om den filosofi, der ligger bag gennemførelsen af et produkt, de anvendte råvarer og innovative teknikker vælge i produktionen.

Endelig, for folk, der ikke kender os godt, er der "Tryk på". I denne del vil vi foreslå nogle artikler taget fra importants italienske og udenlandske aviser, der skrev om os til at præsentere vores virksomhed. Og "Kontrakt", hvor vi viser dig de restauranter og virksomheder, der har valgt os til at levere i en glamourøs og trendy måde deres lokale.
Kort sagt en blog fuld af sektioner for at opdage! Kom og besøg os!