Sådan Indretter du dit Hjem i Middelhavsstil

Sådan indretter du dit hjem i middelhavsstil

Middelhavsstilen er synonym med varme, lys og naturlige farver. Inspireret af det sydlige Europas kyster er denne indretningsstil perfekt til dem, der ønsker at bringe lidt sol og hav ind i deres hjem, uanset hvor de er. Sådan kan du forvandle dine rum med nogle enkle tips og vores fantastiske produkter.

Naturens Farver

For at starte skal du vælge en farvepalet, der afspejler middelhavslandskabet. Vælg lys hvid, havblå, olivengrøn og terracotta. Disse farver minder om himlen, havet og jorden og skaber et miljø afslappende og imødekommende. Perfekt som hovedpersonen i din stue, "Ondine" spisebordet, en reference til farverne i de hvide huse på de græske øer.

Naturlige Materialer

Middelhavsstilen fremhæver naturlige materialer såsom træ. Et tip er at tilføje dekorative keramiske elementer og lette stoffer til gardiner og duge for at fuldende udseendet af nogle af dine rum. Vores råd er "Rabasse" stolene, de kunne give det touch mellem det rustikke og det naturlige, der mangler i din spisestue.

Funktionel og Indbydende Indretning

Middelhavsmøbler er kendt for at være funktionelle og indbydende. Vælg møbler, der indbyder til afslapning og hygge. En rummelig sofa, hvor du kan slappe af efter en arbejdsdag, robuste borde og komfortable stole til at organisere aperitiffer og middage med venner er afgørende.

Dekorative Detaljer

Detaljer gør altid forskellen. Vi anbefaler brug af puder, tæpper, gardiner med naturlige stoffer og marine nuancer. Kombiner med dekorative keramiske genstande, såsom vaser og tallerkener, som tilføjer et autentisk præg. "Simba 3" tallerkenerne er for eksempel ideelle til at tilføje et strejf af farve og stil til dit bord.

Dufte af Hav og Natur

Glem ikke at fuldende atmosfæren med dufte, der minder om naturen og havet. Vælg luftfriskere med friske dufte som mandarin, lime og granatæble.

Naturlig Belysning

Få mest muligt ud af naturligt lys. Store vinduer og lyse gardiner, der slipper lys igennem, er nøglen. Integrer lamper lavet af naturlige materialer til varm og indbydende aftenbelysning, såsom vores moderne "Avetta2" lampe, ideel til at skabe blød og naturlig belysning i din stue eller soveværelse.

Det har aldrig været nemmere at indtage middelhavsstilen i dit hjem med vores produkter af høj kvalitet. Udforsk vores samling og forvandl dit hjem til et perfekt middelhavsretreat for at slappe af og nyde hvert øjeblik.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro