Sådan indretter du dit hjem for at huske sommeren hele året rundt

Sådan indretter du dit hjem for at huske sommeren hele året rundt

Sommer er synonymt med sol, hav, afslapning og liv i det fri. Hvis du også elsker denne sæson og gerne vil bringe noget af den sommerstemning ind i dit hjem, er der mange måder at gøre det på. Her er nogle tips til at indrette dit hjem og holde sommerstemningen i live hele året rundt.

Solrige og lyse farver

Det første skridt til at genskabe sommeren er at vælge en farvepalet, der minder om solen, havet og naturen. Vælg varme toner som gul, orange og rød for at fremkalde varmen fra solen. Tilføj strejf af blåt og grønt for at genkalde havet og vegetationen. For at give et sommerpræg til huset og samtidig bevare en minimal og elegant stil, kunne en glimrende idé være at bruge sandfarve.
Viadurini anbefaler "Amane" stolen med fodstøtte, "Volanti2" stolen og "Giocoso" sofaen på siden, find den der passer bedst til dit hjem og lad dig inspirere.
Uanset om du maler en væg eller vælger indretningstilbehør, passer strandnuancer godt til mange stilarter. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere efter din smag og kreativitet.

Naturlige materialer

Naturmaterialer som træ og rattan er perfekte til en sommerstemning. Du kan vælge lyse træmøbler eller rattantilbehør for at tilføje et strejf af friskhed og naturlighed til rummene. Du vil kunne finde mange indretningselementer, såsom vores "Infinity 6" bord og vores "Algedi" stol, på vores hjemmeside.

Lette og friske stoffer

For at bevare en let og luftig følelse, brug stoffer som hør og bomuld. Disse materialer er perfekte til gardiner, puder og sengetøj, hvilket giver en følelse af friskhed og komfort. Du kan også finde varer i ren bomuld og hør på vores hjemmeside, såsom vores "Amauris" hørlagner.

Marine dekorationer

Tilføj hav-inspirerede dekorationer som skaller, koraller og fiskenet.
Disse elementer kan bruges på forskellige måder: fra centerpieces til vægdekorationer. Selv malerier og print med marine motiver kan være med til at skabe den ønskede atmosfære.

Indbydende udendørs rum

Hvis du har en altan, terrasse eller have, så møbel dem med komfortable udendørsmøbler som "Charlie 6". En gynge eller guder komfortable sofaer kan forvandle dit udendørs rum til et hjørne af paradis, hvor du kan slappe af hele året rundt .

Sommer parfumer

Glem ikke vigtigheden af parfumer. Brug duftlys eller diffusere med sommerdufte som havvand, lime og havrose.
Disse dufte kan vække minder om ferier og ubekymrede dage.

Ved at følge disse tips kan du forvandle dit hjem til et sommerferiested, der altid vil få dig til at føle, at du er på ferie.
Sommeren vil være med dig hele året rundt og bringe lys, farve og ro til dine rum.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro