Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Toilet Classic og Design til Farvet Væghængt Toilet - Fremstillet i Italien

Toilet til at indrette badeværelset med det klassiske design af hvid keramik eller vovet med sorte eller guldfarvede toiletter. Vandskab udtænkt og designet med forskellige former, men altid fokuseret primært på komfort og praktisk og samtidig på æstetik med de raffinerede designs af italiensk håndværk.

Klassisk og farverigt badeværelses toilet til design af sanitetsartikler

For at indrette et badeværelse med funktionelt design kan vi ikke negligere design Toilet. I hvidt er champagne eller farvet keramik grundlæggende elementer for et raffineret og velindrettet badeværelse.

Toilettet  er et sanitært apparat bestående af et vandskab, generelt lavet af keramik. Sammen med Bidet er det angivet med betingelserne for badeværelsesarmaturer i det mindste i betydningen af ​​det italienske badeværelse. I de fleste andre vestlige lande stiger tendensen til Bidet -spredning.

Toiletterne kan skelnes efter typen af ​​samling i:
  • væghængt toilet, fuldstændig løsnet fra gulvet med vægafløb
  • vægmonterede toilet, ellers kaldet urinaler
  • gulvtoilet med piedestal, med gulvafløb, med normaliseret højde
Gulvstående vandskab kan installeres uden problemer og hvor som helst. For let vedligeholdelse anbefales de kompakte, glatte modeller uden synlig hardware eller fordybninger. Et toilet med forskudt afløb tilpasser sig perfekt til det eksisterende system.

Det nedhængte toilet er derimod nyttigt til et badeværelse efter mål, fordi de også er installeret i ikke-standardhøjder. For en bedre tætning er det tilrådeligt at tykke væggen med cirka ti centimeter for at garantere korrekt støtte.