Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Belysning - Shabby Chic Væglamper

Væglampe og væglamper i provencalsk stil lurvede chic til belysning fremstillet i Italien.

Hvis du leder efter en belysning, der er i takt med tidene, men som ikke giver op på en tilbagekaldelse af fortiden med hans shabby design, er dette afsnit i vores katalog perfekt til dig.
Enhver foreslået idé på vores hjemmeside er kendetegnet ved et retrò-design, der ikke går upåagtet hen takket være hans karakteristiske form og hans vintage-dekoration.

Den shabby applikation, der er valgt og foreslået af vores medarbejdere, kombinerer perfekt et funktionelt design, der giver mulighed for at skabe lys af lys og magisk atmosfære og en kvalitet af materialer af stor betydning.
Hvert stykke på denne produktkategori giver et elegant og retrò touch til ethvert miljø takket være hans dekoration, der ophidser elegancen og charmen.

Vælg den shabby applique, der er bedst egnet til din stil og din smag, uden at opgive stilelementet og det italienske design, der kendetegner det, og med blot et par klik får du derhjemme et smukt møbel. For ethvert spørgsmål eller tvivl undlade ikke at kontakte vores personale, der vil være glade for at hjælpe dig under hele købsprocessen.