Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Applikation dekoreret keramiske væg og glas Ferroluce Ferrara

Kode: C191 AP-C
kr 1.159,17 kr 1.441,34 -20%
Moms er inkluderet
- +
Materiale
keramik
Foranstaltninger
Mål: Ø 15 cm, h.17 cm, SP. 23 cm
Leveringstider
Tre uger arbejder * Leveringstider kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Anbefalet lyspære
1 x 60W Max EcoHalo, E14 - 230V (Dæmpbar) Samlet forbrug:. 60W - Udvikling i Light: 80W. Mulighed for brug med energibesparende pærer eller LED.
IP beskyttelse grad
20
Ferroluce
Glas og keramisk væglampe Ferrara lavet i Italien af Ferroluce
Metalramme, glas lampeskærm.

Pære (medfølger ikke) max 60 W, attacco E14

Ferroluce er et italiensk firma specialiseret i produktion af vedhæng lamper, loft lamper, væg sconces og bord lamper. Det blev født i 1982 fra ideen om Valter og Miriam, der ønskede at bevare og overføre det italienske håndværkskompetence. Alle Ferroluce produkter kombinerer kærlighed og respekt for tradition og materialer. Hvert element er håndlavet, og det har sin egen unikke personlighed. Det er derfor, Ferroluce henvender sig til de mest krævende kunder, der søger et kompetent firma, der kan tilpasse hver enkelt vare i form, størrelse, dekorationer og farver.

Alle dekorationerne er helt håndlavede. Af denne grund kan produktet frembyde farvevariation og være forskellig fra billedet.

Vi informerer vores kunder om, at virksomhedens tilbagesendelsespolitik ikke kan anvendes på følgende produkter, fordi de er håndværksmæssige og unikke håndlavede produkter på kundens anmodning. Dette indebærer, at de ikke kan returneres efter køb.

For nylig viste produkter