Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Have Lænestol af Moderne Design til din Udendørs

Udendørs lænestole til terrasse eller have til øjeblikke af afslapning med italiensk design: stål, teaktræ eller polyethylen.

En møbel, som ikke kan gå glip af i din udendørs, er en charmerende have lænestol, der giver dig søde momenter af afslapning i kombination med havnesofaer. Oplev de bedste tilbud, vi har valgt for dig!

For at imødekomme alle dine behov og smag finder du haven lænestole fremstillet af forskellige materialer. For dem der elsker en klassisk stil har vi lænestole med teak struktur, for eksempel af Talenti, Cleo modellerne i den klassiske eller rockende version.
Hvis du vil skabe et mere moderne miljø, har vi tænkt på lænestole med stålstruktur som Carminio-modellen af Viadurini in the Garden eller lavet af polyethylen. Tag et kig på modellerne Vondom Vela, mere geometrisk og Agatha for at give et strejf af farve til din have.

Endelig for at komme væk fra det klassiske koncept med lænestol foreslår vi Saccons modelstole af Talenti i enkelt- eller dobbeltversion, let og behagelig at bevæge sig. Tilgængelig i forskellige farver giver en original touch til din have. Lad dig selv blive erobret af ønsket om at opgive dig selv til deres blødhed.
Hvis du har en swimmingpool, og du elsker at solbade flydende på vandet, her er de flydende lænestole designet af Trona. Fås med dobbelt sæde, Magnum model eller med enkelt sæde, Luksus model. De vil erobre dig med deres moderne design, der er lavet i Italien!