Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Dør Møbler TV moderne design eller klassisk

Vælg kabinet design TV er ikke et valg at blive forsømt i en stilfuld stue og ryddeligt. TV kabinet kan findes i de fleste typer; moderne møbler tv, Tv skab eller hylder med en mobil-tv. Når du har besluttet, om og hvor man kan hænge tv'et (hvis væggen eller panel), må vi overveje møblerne stil TV stå, at bedre vil matche resten af ​​boligudstyr. De stue møbler og væg farver med til at forme den stil at følge.

Hvis du vælger en mobil-tv med hylder, bliver du nødt til at vurdere "højde, bredde og antallet af hylder, afhængigt af din brug, og den plads, du har brug for at gemme dvd, kabelboks og konsollen.
Så din kabinet design TV vil ikke kun være nyttigt at holde alt i orden, hvad der vil pynte din dagligstue.

Mærket Stones udvalgt til vores online shop, tilbyder en linje af TV står i unikke natursten, da de er lavet af ægte fossile sten. Den fossile sten er skåret i hånden, i form af små chips, af faglærte håndværkere, der efterfølgende anvende dem én ad gangen, som at komponere en mosaik på en marin struktur i krydsfiner eller på en glasfiber mug.
For noget endnu mere eksklusiv vores linje Viadurini Design tilbyder mobile TV design beholdere Adamantx® et innovativt materiale, som du kan gøre enhver form, for at oprette objekter og projekter med et unikt design.

Det er et kompositmateriale, fremstillet ved forarbejdning af skum belagt med en speciel harpiks, der revolutionerer verden af ​​design. Et materiale, der kommer fra års studier, eksperimenter og tekniske laboratorietest.

I vores online shop kan du finde møbler bringer høj design tv og rabatpriser. Start din søgning nu!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies