Ovale Spiseborde Udtrækkelige og Faste

De ovale borde fra Viadurini Living kollektionen er kendetegnet ved foreningen af ​​elegance og funktionalitet. Vores faste og forlængede ovale spiseborde er den ideelle løsning, hvis du ønsker at indrette din spisestue, men også ethvert andet rum, du ønsker. Disse borde har stor alsidighed takket være bordpladens ovale former. De er perfekte til familiemiddage, fester og arbejdsmøder på grund af den nemme mekanisme, der gør det nemt at udvide bordet. Lavet med materialer af høj kvalitet, såsom træ, keramik og marmor, er disse borde symbolet på Made in Italy luksus og komfort.
 
69 Produkter
Viadurini Living
kr 20.734,55 kr 25.918,21  - 20%
Viadurini Living
kr 20.734,55 kr 25.918,21  - 20%
Viadurini Living
kr 18.591,88 kr 23.239,89  - 20%
Side 1 af 3

Ovale borde; Italiensk moderne design

Hvis du er træt af de sædvanlige rektangulære borde, og du leder efter noget, der formidler din personlighed og sofistikerede stil, er du på det rigtige sted. Vores faste ovale borde og forlængede ovale borde repræsenterer det maksimale udtryk for italiensk design og håndværk af høj kvalitet. 
Viadurini gennemførte et meget omhyggeligt udvalg for at tilbyde kunderne produkter fremstillet med de mest værdifulde materialer. Ud fra det nøjagtige valg af råvarer er det muligt at opnå stærke og holdbare borde.
Bordene, der udgør denne sektion, er skabt og designet ved hjælp af forskellige materialer for bedre at passe til de forskellige behov og møbelstile.

Ovale træborde

For dem, der elsker det klassiske design, er vores træborde med oval form en sand hyldest til italiensk håndværk. Hvert korn fortæller en historie, hvilket gør dit bord til et unikt stykke.

Ovale glasborde

Omvendt, hvis du ønsker et moderne, rent look, er hærdet glas det rigtige valg for dig. Ud over at være æstetisk og give en fornemmelse af lethed til rummet, hvor det er placeret, er glasborde også ridsefaste og nemme at rengøre.

Ovale borde i marmor

Et andet ekstremt trendy materiale til fremstilling af fly i ovale borde er marmor. Et symbol på luksus og elegance, marmorbordet er perfekt til at tilføje et overdådigt præg til ens miljø. Hvert stykke er nøje udvalgt for at sikre den bedste kvalitet.

Ovale spiseborde

En af de største fordele, der foranlediger køb af et ovalt bord, er uden tvivl deres utrolige alsidighed til at tilpasse sig forskellige rum. Disse borde placeres ubesværet i spisestuer, store og små, og takket være den ovale form på deres fly tillader de et mere naturligt flow rundt om bordet, hvilket gør hvert måltid til en mere intim oplevelse. Derudover, i modsætning til rektangulære borde, har ovale borde ikke skarpe hjørner, hvilket betyder, at du kan få mest muligt ud af siddekapaciteten ved at blive stjernemøblet til familiemiddage, drinks med venner eller forretningsmøder.

Udtrækkelige ovale borde

Viadurini anbefaler til dem, der har begrænset plads, men kan lide at organisere frokoster og middage i deres hjem, et ovalt udtrækbart bord. Med et par enkle bevægelser kan du udvide dit bord, så det kan rumme dine gæster, uden at ofre stil eller funktionalitet. Udforsk vores samling af ovale borde og find det perfekte til dig. Livet er trods alt for kort til at indrette dit hjem med mindre end det bedste. Uanset hvor du er, bringer vi et stykke Italien direkte hjem til dig.
Email Newsletter
Newsletter