Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

professionelle køkkenknive og samlerobjekter

Sådan vælger du den perfekte sæt knive passer til vores behov? Og hvordan kan du genkende en god kvalitet sæt?

Her er en praktisk guide. Knivene er uundværlige i køkkenet, og de har brug for at være komfortabel, praktisk og skarpe.

Bladmateriale

Kulstofstål: legering af jern og carbon, som skaber en meget gammel billigt produkt, men med fremragende udbytte. Men du er nødt til at tage forholdsregler for ikke at gøre det for at ruste over tid.
Rustfrit stål (Inox): Det har den nice funktion af ikke rust over tid, og når de udsættes i et vådt miljø og modstå de anvendte syrer dagligt i køkkenet.
Keramik: keramik gør meget lette og meget skarpe knive. Desuden er det ikke at være metal, klingen ikke korroderer og er ikke sandsynligt at oxidere nogle ingredienser (grøntsager, for eksempel). Vi skal være mere opmærksomme på denne type knive, fordi de er mere skrøbelige.

håndtaget materiale

Træ: Håndtaget er meget praktisk, men for porøsiteten af træet tendens til at absorbere mikroorganismer. Derfor skal vi vaske det i hånden og ikke i opvaskemaskinen.
Plast: Plast knive er lette, praktisk at bruge og ikke absorberer mikroorganismer. Men de er mere unøjagtige end de andre typer af knive.
Rustfrit stål: Knivene i det foretrukne materiale ved Chef, fordi resistente og hygiejnisk. Du er nødt til personligt at forsøge at regne ud, hvis de er egnede til vores manual, fordi de er tungere end andre.

Der er mange modeller af professionelle køkkenknive herunder kokkens knive (Carving), til grøntsager (Santoku), savtakkede, udbening (Boucher), gevindskæring, skrælle kniv og carving gaffel fra stegen.

For elskere af fine køkken så de er nyttige kniv Bonecrusher (Cleaver), den gennemsnitlige Trinciante (Mezzocolpo) og Crescent.

De er naturligvis nødvendigt tilbehør til vedligeholdelse af knivene. Tilbehør såsom 'skarphed stål, som er det nyttigt og uundværligt instrument til at skærpe dine knive derhjemme.

Et tip til vedligeholdelse af dine knive? Håndvask og tør med det samme!

I vores e-butik kan du finde et stort antal professionelle knive og samleobjekter modeller af Berti bestik høj kvalitet til rabatpriser.