Professionelle og Håndværksknive til Køkken og Samling

110 Produkter
Viadurini Decor
kr 2.125,37 kr 2.361,52  - 10%
Side 1 af 3

Sæt med professionelle knive og håndlavede køkkenknive signeret af det berømte italienske mærke "Coltellerie Berti".

I denne del af vores hjemmeside tilbyder vi dig professionelle knive sæt og køkkenknive designet af den berømte Italien mærke "Coltellerie Berti".
Der er forskellige modeller af knive, som vi tilbyder i vores online katalog, forskellige for funktionalitet, materiale af bladet og håndtaget.

Knivbladmaterialer:
Kulstofstål : en meget gammel stål- og kulstofstræde. Det resulterende produkt har typisk høj modstand og lav pris. Det kan dog blive rustent ganske let, og det kræver derfor en forsigtig pleje.
Inox stål : det har den særlige egenskab at det også er syre- og fugtighedsbestandigt, så det bliver aldrig rustent.

Knivhåndtagsmaterialer:

Træ : et træknivhåndtag er meget praktisk, men på grund af materialets porøsitet absorberer det sandsynligvis mikroorganismer. Derfor bør opvaskemaskine undgås til fordel for håndvask.
Inox stål : dette er det foretrukne materiale af Chefs takket være dets modstandsdygtighed og hygiejneegenskaber. De er ret tunge, så de må hellere testes for at vide, om de matcher personlige forventninger og evner.  

Der er mange modeller af knive på vores side, du finder dem opdelt i lommeknive , osteknive med specielle sæt, bordknive til at dække vores bord hver dag med stil. 
Og for de mest professionelle køkkenknive kokkekniv, vegetabilsk kniv (Santoku),savtakket kniv, kniv til udbening, til gevindskæring og også store stegt gafler

Oplev alle produkter fra Coltellerie Berti i vores online katalog og kontakt os i tilfælde af bjælker eller for at få et personligt tilbud.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro