Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Radiatorer design og høj kvalitet bio-pejse

Hvordan at fusionere opvarmning, bæredygtighed, modernitet og design i en enkelt løsning?

I afsnittet for huset opvarmning, Viadurini præsenterer produkter til hvert krav opvarmning og samtidig af miljøer møbler. Ja, fordi selv den æstetiske side er vigtig. Find faktum produkter, der kombinerer energieffektivitet, æstetik og kompakthed som CORDIVARI Stratos den nye generation af termiske design paneler og er at designe produkter såsom radiatorer og håndklæde brænder af tilbagediskonterede mærke.
Sideløbende ekstremt effektive og funktionelle produkter såsom kedler og vandvarmeren produkter fundet primært æstetisk funktion såsom elektriske pejse, bioethanol pejse kommer i mange former, fra små størrelser til brug på bordet, de indbyggede modeller til en meget lignende væg real skorstene at indgå med modeller fra let flyttes fra et rum til gulvet i huset.

De bioethanol pejse (eller biocamini for korte) arbejde ved at brænde en meget miljøvenligt brændstof, der giver et attraktivt udseende. Vi ønskede at tilbyde i online shop Viadurini bedste pejse bioethanol på markedet til at tilbyde enkel, men genial idé. Ved at bruge disse typer af skorstene ikke alene kan du nemt varme dit hjem, men for det meste vil du have en moderne og design supplement i fuld respekt for miljømæssig bæredygtighed. Ingen skadelige emissioner, ingen rod på grund af tømmer lagrene, ingen installation problem som synes at være hurtig og sikker.

Men meget ofte de klassiske pejse er kompliceret at installere og kræver en speciel skorsten med betydelige byggeri problemer. Vælger i stedet en pejs bioethanol spare tid og penge, fordi du vil installere det nemt derhjemme, nyder varmen fra en pejs uden forurening problem. Ethanol faktum er et biologisk nedbrydeligt brændstof, der producerer meget lave emissioner af kulilte og dermed begrænser en masse sundhed skader ikke kun for mennesker, men også for miljøet.

Pejse uden skorsten? Et alternativ til bioethanol er elektriske pejse.
Selv om det kan synes mærkeligt at dem bekendt med denne type produkt de fleste elektriske pejse of Fire Viadurini Collection arbejder med vand (eller vanddamp).
Dampen med stor realisme i virkeligheden simulerer den flammer og røg effekt giver flammen effekten af ​​en traditionel pejs, men uden behov for flue og opretholde et højt niveau for energieffektivitet, der meget grænser forbrug.

Afsnit designer radiatorer tilbyder den bedste boligtekstiler produkter i Italien, kendte brands i verden som CORDIVARI Design og Irsap, hvis kollektioner er designet af kendte designere.
De er produkter til design elskere hjem.

Valget af en brændeovn såsom bio bioethanol stand til at have et møbel perfekt til at byde dine gæster og slappe af i aften med venner eller familie. Intet bedre end en pejs, som varmer sjælen på kolde vinter nætter, gør du ikke?

I stand til i en moderne dekorere stuen, er beregnet til dem, der er følsomme over for spørgsmål vedrørende miljøproblemer, men de stadig ønsker det bedste for deres hjem. Hver af dem er præget af den moderne form og design, og er i stand til at fuldføre indretning af opholdet i overensstemmelse godt med alle de andre supplerer. For ethvert krav bedes du kontakte os, vil vi reagere i realtid til at hjælpe dig hele vejen købsprocessen.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies