Made in Italy

Biocamino bordplade med keramisk bioethanol og Curtis stål

  • Made in Italy
  • Kode: CURTIS
kr 3.489,63 kr 4.362,06 -20%
Foranstaltninger Bredde 23 cm x h. 32 cm x Dybde 15 cm x Vægt 3 Kg
Leveringstider 7/10 arbejdsdage
Biocamino bordplade med keramisk bioethanol og Curtis stål
Curtis er en fantastisk og lille biocamino køkkenbordet, med et originalt design, elegant og raffineret, egnet til at genopdage betydningen af ​​den indenlandske brand.
En formet objekt lille hus at dekorere og lysne dit hjem.
Kendetegnet ved en keramisk struktur, fås i to farver: sort eller hvid.
I Curtis keramik og stål blend sammen til at huse den hellige ild hjem.
æstetisk og funktionel karakteristisk træk ved dette punkt er derfor sin fantastiske form, unikke funktioner enkle, sarte linjer, som gør dette produkt helt unikt og fascinerende. Egnede, takket være dens æstetiske Lethed og størrelse egenskaber, til at fremlægge hver indstilling monopolisere deres udseende.
Curtis er komplet med en cirkulær brænder manual Griff 4 varighed 2,5 t og 0,7 kW varmeeffekt.
Curtis er en biopejs med primært dekorativ funktion, håndlavet: keramisk element lavet i hånden en efter en i en enkelt form, i ovnen 24 timer til tørring, coating ved hånden.
Raffineret, elegant, skulpturel, den biocamino Curtis lykkes med sin perfekte form og original at indgyde en afslappet og behagelig varme i miljøer, hvor det er placeret, velegnet til både indendørs og udendørs miljø.
Vigtigste er kendetegnende for denne pejs ligger i dets karakteristiske for ikke producerer røg og damp, ud over ikke kræve skorsten. Økologisk pejs, der ikke behøver vedligeholdelse, som drives med bioethanol, en vedvarende energikilde.
Det bringer også et strejf af varme og stil i dit hjem og vælge det produkt i det relevante finish til dig!

Funktioner:
- Keramisk Struktur
- Cirkulære brænder Griff 4. Varighed 2,5 time.
- Opvarmer 0,7 kW
- Brændstof miljøvenlig bioethanol
- Farver: Sort eller hvid
- Ingen skorsten
- Ingen røg og lugt
- Ingen vedligeholdelse

Burner funktioner Griff 4:
- Manuel rundbrænder
- Børstet rustfrit stål
- Varighed 2,5 timer.
- Opvarmer 0,7 kW
- Bioethanol Brændstof
- Maksimal belastning 00:25 L.
- Forbrug 0,1 l / time.
- Finish rustfrit stål satin

Viadurini Fire Collection er en samling, der skaber unikke og yderst naturskønne møbler. Vand, ild, stål, glas, marmor og keramiske materialer er til stede i livet i hver dag, der er forenet i disse fantastiske produkter. Viadurini Fire Collection, drevet af passion for design og værdien af ​​Produceret i Italien, fra fødsel til denne nye kollektion kendetegnet ved en stærk følelsesmæssig konnotation.
Pejse, der ikke producerer røg og damp og kræver ingen skorsten. Disse biofireplaces repræsenterer en æstetisk og innovativ løsning til boligindretning. De er miljøvenlige og ikke kræver vedligeholdelse, fordi næret af bioethanol, en vedvarende energikilde.
Viadurini Collection Fire, takket være sin nye kollektion kan forvandle ethvert rum til et sted af følelser, afslapning og velvære, at skabe den rette stemning til enhver lejlighed.
Email Newsletter
Newsletter