Viadurinis 7 Løfter

1 - Produktsikkerhed:

Vi har designet en tilpasset emballage til hvert af vores produkter for at garantere for vores kunder, at varerne ankommer intakte til deres destination. For ekstremt skrøbelige materialer som spejle har vi valgt at bruge bur, trækasser og kartoner med et dobbelt lag polystyren for at sikre større produktbeskyttelse indtil levering.

2 - Transportsikkerhed:

Transport er lige så vigtig som emballagen af varerne, så vi vælger kun at bruge specialiserede transportører til levering af møbler. De købte varer vil blive leveret direkte til dit hjem efter aftale. Også på forespørgsel er det muligt at få leveringen til gulvet og videre vælge Premium-service for at montere produkterne direkte til dit hjem.

3 - Forsikringsforsikring:

Alle vores forsendelser er forsikret for både vej- og sø- eller flyrejser.

4 - Sikker betaling:

Takket være SSL-certificering garanterer vi sikre betalinger for dine køb. Dine oplysninger vil blive krypteret. Alle betalinger behandles via en sikker server-til-server-forbindelse ved hjælp af SSL-protokollen (Secure Sockets Layer) med 128-bit kryptering og VERISIGN-protokol.

5 - Beskyttet navigation

Takket være SSL-certificering garanterer vi dig en sikker navigation på vores site, og garanterer, at de udvekslede oplysninger ikke kan læses af tredjepart.

6 - Retur og refusion garanteret:

Viadurini accepterer returnering af købte produkter, hvis de meddeles inden for 14 arbejdsdage fra datoen for ovenstående. I overensstemmelse med de lovbestemmelser (D. L. 185/1999) har enhver kunde i verden 14 dage til at informere os om sin hensigt om at returnere et produkt, intakt og ubrugt, i dets originale emballage. Når vi har modtaget pakken i god stand på vores lager, refunderer Viadurini mængden af det returnerede produkt uden nogen straf. Kun leveringsomkostningerne debiteres kunden.

7 - Kontinuerlig telefonassistance:

Vi garanterer vores kunder telefonassistance 5 dage om ugen på 6 sprog med 21 internationale linjer altid aktive.
Email Newsletter
Newsletter