Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Design Radiatorer - Opvarmning af Hjemmet

Hydrauliske radiatorer til badeværelset og stuen lavet i Italien design: strøm fra 500 til 3000 w.

Alle modeller er lavet af materialer af høj kvalitet og er lavet i Italien af en vigtig virksomhed i sektoren, der udelukkende præsenterer dem for Viadurini.

Vægradiatorer
til stuen realiseret i lodret form med ægte træafdækning, for dem, der elsker den klassiske og naturlige stil, med et dæksel eller en spejldekoration som en musikalsk note, for dem, der ønsker et elegant møbel og funktionelt. Men også farvede radiatorer med svage linjer for dem der elsker originalt og moderne design. De er også lavet af stål og kan tilpasses i størrelse og farve. Vi er sikre på, at disse moderne varmeapparater erobrer dig og dine gæster.

Det skaber et effektivt og essentielt varmesystem med vores tilpassede løsninger for at få mest muligt ud af din varme eller for at skabe et nyt økonomisk og designsystem. Vores personale står til din rådighed for at give dig mere information eller præciseringer om de produkter, der præsenteres her. Tøv ikke med at kontakte os på vores telefonnummer eller skrive til vores e-mail-adresse på hjemmesiden.