Elektrisk Opvarmet Håndklestang til Badeværelset med et Vandret eller Lodret Design Fremstillet i Italien

20 Produkter
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
kr 14.229,62
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
kr 7.534,25

Elektriske håndklæder til badeværelset, varme med stil

I dette afsnit finder du vores udvalg af de bedste elektriske opvarmere til badeværelse og køkken. De er skabt til at modstå over tid og for deres enkelhed i brug og form uden at gå på kompromis med deres æstetik. En række store modeller, runde linjer, firkantede linjer, flade paneler eller buede paneler fås i forskellige konklusioner, perfekt til enhver form for møbler og plads.

Elektriske håndklæder (også kendt som en  håndklæderadiator eller en håndklædetoiler) giver en økonomisk opvarmningsløsning, enkel og er perfekt til at skabe et varmt miljø og unikt design, hvilket gør rummet varmereog mere behagelig. Elektriske håndklæderadiatorer tilbyder en perfekt opvarmningsløsning til rum, der ikke er udstyret med et centralvarmesystem, eller som vil blive monteret i de rum, hvor du vil styre opvarmningen uafhængigt.

Elektriske håndklædevarmere tilbyder maksimal fleksibilitet til at varme enhver plads i hjemmet. De leveres normalt med rørvarmeelementer eller flade paneler, der er perfekte til hængende tøj, badehåndklæder, tøjklemmer eller tøjophæng. Derfor er de den perfekte løsning til brug i badeværelser eller køkkener.

Rækken af ​​elektriske håndklædevarmere giver mulighed for at tænde og slukke varmen individuelt på hvert punkt.Elektriske håndklædevarmere med termostat er perfekte til at opretholde en behagelig temperatur hele året rundt (perfekt til alle årstider), fordi de giver dig mulighed for at kontrollere temperaturen uafhængigt. Disse ikke-termostatiske modeller (uden integreret termostat) kan slukkes og fås uafhængigt.

Besøg også vores afdeling til badeværelse eller køkkenhåndklæder, og sørg for, at du har et hyggeligt og varmt sted hele året rundt.
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer