Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Dekorativt Objekt til at Dekorere dit Hjem

Ornamenter og designvaser til møblering Designobjekter til æstetikerne i det moderne og fremstillet i italienske stil hjem: vaser og ornamenter, nøgleringe og bogheste.

Nøgleord forbliver design og funktionalitet. Vores personale vælger kun produkter, der er behandlet i produktionen i hver eneste detalje.

I Viadurini-kataloget finder du moderne vaser i moderne design lavet af farvet pelxiglas, kufferter til genstande, der giver et vintage touch til dit møblement, funktionelle læder tomme lommer, der skal indsættes i indgangen, men også praktiske nøgleringe med bisarre former signeret af Italienske mærke Antartidee.
Og for at holde orden farverige moderne bookends lavet med laserskæring og søde skrivebordsblyanter.
Giv luften til din fantasi og lyt til hvad dine instinkter fortæller dig, når du ruller gennem siderne på vores websted. Med blot et par klik kan du købe et perfekt designobjekt til at fuldføre dit hjem indretning. Overvej, at enhver foreslået vare er lavet af materialer af høj kvalitet og er til salg til en enestående pris.

Hvad venter du på? Vælg dit foretrukne objekt, og køb det nu. Kontakt os for ethvert behov. Vores medarbejdere vil med glæde hjælpe dig i hele købsprocessen og anbefale det perfekte møbel til dig.