Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

haveborde og udendørs design og moderne

Efter en lang uge af arbejde fortjener vi det ordentlig hvile i vores velplejet have i huset.
Græsset er grønt, blomster er en eksplosion af farver. Hvad er det vi mangler? Den rette kombination af havemøbler.
Borde, stole og en havepavillon har at tilbyde den rette komfort, design og kvalitet til at holde.

Formen og størrelsen af haveborde er baseret på din smag, men også baseret på den plads, vi har til rådighed. Et rundt bord kan optage mere plads end kvadratisk eller rektangulær bord. Man kan gøre god brug af rummet ved at indtaste udtrækkelige tabeller.

Du kan vælge mellem tabeller moderne haven type, klassisk, land eller eksotisk. Materialet er afgørende for at modstå selv det værste vejr og de er også varige forhold over tid. Tabellen skal være af et materiale modstandsdygtigt over for atmosfæriske midler, såsom vand og sollys, og som tillader en nem vedligeholdelse.

Borde træ haven låne et klassisk touch. Moderne imidlertid tabellerne i teak træ haven, meget populære for deres fremragende kvalitet. Den teak er faktisk i øjeblikket en af de bedste træsorter til at producere haveborde, da det er en ædel træ, hjemmehørende i Asien, holdbar over tid og især meget modstandsdygtig over for mere desperate atmosfæriske forhold.


Tabellen stål haven eller jern er sat op som en raffineret, uforgængelige forslag er for nem vedligeholdelse for sin elegante stil.

Vi kan finde nogen foretrukne løsning, alle produkter, der præsenteres i kataloget er lavet med materialer af høj kvalitet, og er resultatet af omhyggelig udvælgelse foretaget af vores personale. Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed.

Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge havebordet eller moderne eller klassisk terrasse er for dig! Oplev vores tilbud og købe online tabel haven af ​​dine drømme!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies