Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Stole med lift og massagefor din afslapning og velvære

Du kender disse massagestole, der findes i alle varehuse, til rådighed for kunderne, der skal testes? Sikkert det. Hver gang er det en fornøjelse for nakke og ryg kan sidde og prøve en af ​​dem. Takket være en mekanisme monteret inde i strukturen, disse hvilestole og massage, også ideel til ældre mennesker, altid sikre en stor fornøjelse at hjælpe med at slappe af hele kroppen i en kort tid.
Viadurini.it dag giver dig mulighed for at købe en af dem i vores online site. Mange ideer og modeller er helt unikke og attraktive priser lænestole. Hvem ønsker ikke et ophold i? Ved siden af ​​sofaen bliver bytte for hvert familiemedlem, og helt sikkert hans køb vil ikke være spildt. Eller du måske ønsker at købe en af ​​dem regalandola til dine kære med motoriske problemer. Meget ofte ældre mennesker har svært ved at bruge de store komfortable stole, men ikke meget funktionelle, der ikke hjælper dem i opstigningen. De lænestole, som vi præsenterer i dag er udstyret med en lille motor, der hjælper let interesseret i at hæve ryggen og stige hurtigt i foden. En stor fordel for dem, der har alvorlige problemer med bevægelse, til en værdifuld hjælp give til dem, vi holder kæreste.
Hver stol er således designet til at tilbyde en enorm fysisk og psykisk velvære, som du ved, at grundlaget for mange vestlige onder der er stress, en risikofaktor for nogen. En lempelse stol, da dette vil derefter være i stand til at hjælpe dig hver aften at afværge øjeblikke af job stress, der ledsagede dig i løbet af dagen. For yderligere oplysninger vores medarbejdere forbliver til din rådighed, vil hjælpe i det endelige valg af en af ​​disse vidunderlige massagestole og tilbagelænet. Oplev vores online tilbud, mange massagestole for dig!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies