Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Udvidelige Konsoletabeller i Moderne eller Klassisk stil - Luksus Made in Italy

Udvidelige konsoller med en moderne eller klassisk stil: træ, stål og sten.

Et perfekt møbler til dem der kan lide at optimere pladsen. Et møbel, der i få enkle trin kan omdannes fra en dekorativ konsol og tømmer lommer til et udvideligt bord til at arrangere middage og aperitiffer med venner.or at arrangere middage og aperitiffer med venner.

Vores medarbejdervalg til dig kun det bedste af design, vi prøver altid at kombinere den høje kvalitet af Made in Italy med innovativ og original stil.
Konsoletabellerne, der foreslås her, er perfekte til at dekorere dit hjem i enhver stil, du har valgt. Klassiske og firkantede linjer til trækonsolborde malet i hvidt, men også mere dristige linjer i benene, der krydser hinanden og skaber en bevægelseseffekt for moderne konsolborde, i dette tilfælde ved hjælp af materialer som stål.

Oplev vores forslag til vores online katalog, og vælg den udvidelige konsol, der bedst passer til dine behov. For enhver afklaring eller information hjælper vi dig med at hjælpe dig og hjælpe under hele købsprocessen. Tøv ikke med at kontakte os på vores e-mail-adresse, i den relevante chat eller via telefon.