Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Design opvarmet håndklæde skinner til badeværelset og stuen

På Viadurini du fandt håndklæde og opvarmet håndklæde skinner i moderne design til badeværelse, stue, køkken, kælder og soveværelse til de bedste priser online.

Der er snesevis af modeller og design radiatorer rørformede møbler eller retter buede eller lige i hvid eller forkromet, rustfrit stål, aluminium, og også at bestille i brugerdefinerede farver i forskellige dimensioner og størrelser, med justerbar akselafstand så anvende de eksisterende huller i den gamle radiator eller håndklæde.

Uanset om det er elektrisk radiator eller hydraulisk eller blandet drift (både el og VVS), vil vi finde de bedste mærker som Ercos, Scirocco , Metalform , Irsap , Ponsi og Viadurini Design Radiatorer med rabatter på op til 70%, alt på lager.

De designradiatorer, der er på viadurini.it er designet af de bedste designere i verden.

De håndklæde brænder og el-radiatorer, der er på viadurini er energibesparende

Radiatoren hvidt design er ofte brugt i store miljøer for dens øgede magt. Håndklædestang krom design er lavet med en ekstern behandling af essentiel galvanisk forkromning at sikre en god brændværdi. Foranstaltningerne i vores opvarmet håndklæde skinner er i mm: Jeg kunne kontrollere afstanden af ​​radiatoren i rullemenuen af ​​produktet.

For eksempel, hvis du søger en akselafstand 40cm radiator, produktet side kan du finde de foranstaltninger mm (f.eks. 400mm).

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies