Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Gulvlamper design, moderne og klassisk design lavet i Italien

Design gulvlamper, klassisk, moderne, shabby chic og vintage til at lyse op for alt dit hjemmelavede i Italien.

Denne del af vores katalog er dedikeret til gulvlamper design
Hvert forslag, du finder i dette afsnit, er designet til at hjælpe dig med at skabe moderne og designmiljøer, der udnytter den unikke skønhed i hver af disse gulvlamper.

Hvert værelse har sin egen type ideal stående lampe, de der er foreslået her giver dig mulighed for nemt at forsyne hele huset.
Nogle af dem er kendetegnet ved lineære og bløde former, der gør dem helt usædvanlige og af uovertruffen skønhed. De er perfekte, når du skal give et strejf af stil til et dårligt, døgnet rundt ophold eller til et soveværelse eller et studie.
Andre lamper er lavet med enklere og firkantede linjer for at huske en terning eller en astrolabe. For dem der i stedet har store mellemrum er meget interessante buede gulvlamper, et minimalt design for at belyse et hjørne af stuen, hvor du måske har lagt en lænestol til at skabe dit læserhjørne.

Vi minder dig om, at hver foreslået vare er lavet af materialer af høj kvalitet, for at sikre et nemt og frem for alt sikkert køb over tid. For hver artikel har vi oprettet et specifikt produktark komplet med alle de nødvendige oplysninger for at kunne omhyggeligt evaluere den bedste belysningslampe efter dine behov. For spørgsmål eller bekymringer kan du kontakte vores medarbejdere via e-mail eller direkte chat, det vil være klar til at give dig alle de nødvendige oplysninger.