Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Udvidelse af Havborde af Italiensk Design

Udvidelige haveborde til luksus fremstillet i Italien: moderne og vintage design til din udendørs.

Sommeren kommer og medfører ønsket om at organisere mange smukke middage med vores venner i den elegante atmosfære i vores have eller en forfriskende happy hour på terrassen. Hvad kan man ikke gå glip af i din udendørs? Et praktisk udvidet havebord! Takket være confortables blade på begge sider eller til de ekstraherbare sufaces vil være let og hurtigt at tilføje et sæde ved bordet for at byde velkommen også de uventede gæster.

De materialer, der er mere beskæftiget med at realisere tabellerne til udendørs udvidelser, er forskellige, men jo mere commons er plast, træ, aluminium og jern. Hvis du vil have en vintage, classique eller shabby chic effekt, er det bedste materiale, men også den mest værdifulde og elegante teakræet. Det er specielt behandlet til udendørs, for at holde dets blanke og kvalitet over tid. Find ud af bordet Domino by Talenti med en aluminiumstruktur og en naturlig teak top. Det er ikke tilfældigt, at disse borde med træteak er blandt de mest modstande til udendørs brug. Et andet eksempel er bordet Link af Varaschin med teakben og HPL top egnet til både inden og udenfor.

For hvem foretrækker en mere øvelse og lys løsning kan vælge blandt de fleste typer plastik eller harpiks udvide haven borde. Dette valg vil være intakt i mange år, og det behøver ikke særlige forholdsregler. Endelig for en moderne effekt kan du også vælge et udvidet bord lavet med aluminium malet med hærdet glasplade som bordet Maiorca by Talenti. Alternativt, hvis du elsker et bord med alsidigt design med en rustfrit stål struktur, kan du ikke miste det brugerdefinerede bord Link af Varaschin eller den charmerende Patch by Talenti.

Få kendskab til vores tilbud og køb sikkert på vores hjemmeside det udvidede havebord, som du altid har drømt!