Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Havestole - Plast, Træ og Jern - Fremstillet i Italien

Havestole, der er håndlavet i Italien i plast, træ og jern.

Moderne havestole er dronninger af vores ydre miljø, som er en balkon eller en stor have. Find også de bedste haveborde at sætte sammen med dine stole!

Vi har mange modeller og materialer. På vores hjemmeside finder du stole lavet med naturlige elementer til ricreate en vintage miljø som træet, bambus og teak. Et eksempel er stolen Talenti Moon lavet med naturlig teak. Men vi glemmer heller ikke syntetiske materialer for et mest moderne miljø. Du kan se Vondoms stole i polypropylen Delta og Frame.

Haven stole lavet af rustfrit stål og aluminium er et slidstærk komplement, der giver elegance til miljøet. For dem, der kan have et overdækket sted for havemøblerne, kan de vælge komfortable og polstrede stole med farvet pude, der giver en glamour-berøring. Blandt mærket som foreslår disse produkter kan du finde Talenti med linjen Rope, Coro med modellen Jubeae med sæde og ryglæn lavet med lanyard.

I slutningen er foldestole, praksis og lys for folk, der ikke har meget plads udenfor. På vores hjemmeside kan du finde alle de løsninger, du ønsker. Alle produkter, der præsenteres, er fremstillet af materialer af høj kvalitet, og de er resultatet af et omhyggeligt udvalg foretaget af vores medarbejdere.
Kom for at opdage verden af moderne design stole!