Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Havestole og udendørs design

De havestole og udendørs er det stykke af møbler, der supplerer miljøet af vores terrasse eller have.
Bedre til at fokusere på kvalitet? Prisen? Den bekvemmelighed? At designe?

Med lidt 'tålmodighed kan du vælge et produkt, der har alle de funktioner, du ønsker uden at forsømme detaljerne. Der er mange modeller og materialer, men at blive anbragt uden du bliver nødt til at være opmærksomme på deres modstand mod klima og vejr. Det er derfor, du kan vælge stole i naturlige materialer til at skabe en vintage atmosfære, såsom træ, bambus eller teak, men også syntetiske og rustfrit materiale til en mere moderne miljø. For at kompensere for den ekstra-view plast stol du kan vælge harpiks design stole.

De havestole lavet af rustfrit stål, aluminium og støbejern har en varig supplement over tid og giver elegance til miljøet. For dem, der ikke kan gætte, til havemøbler, et område i læ for regn og stærk sommersol, kan du helt sikkert vælge komfortable polstrede stole med mønstrede puder eller solid farve til en mere glamourøst touch. Sats på de sammenklappelige modeller, men hvis du vil have muligheden for at flytte stolene fra et miljø eller holde dem hængende eller foldet for at spare plads.

De klapstole er praktiske, let og nem at åbne og tage lidt plads som stabelbare stole. Vi kan finde nogen foretrukne løsning, alle produkter, der præsenteres i kataloget er lavet med materialer af høj kvalitet, og er resultatet af omhyggelig udvælgelse foretaget af vores personale. Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge havebordet eller moderne eller klassisk terrasse er for dig!

Oplev vores tilbud og købe online tabel haven af ​​dine drømme!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies