Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Spiseborde til Køkkenet med Moderne Design

Borde til køkkenet eller stuen ideel til dit moderne designhjem og til spisestuen.

Spisestuen er et af de vigtigste områder i huset, og derfor har den brug for et møbel, der er af kvalitet og design.
I dette afsnit af vores side finder du interessante ideer vedrørende spiseborde.

Blandt vores forslag finder du et bredt udvalg af borde lavet af materialer af høj kvalitet, der er forskellige fra hinanden som glasspiseborde, for dem der elsker elegance og lethed i dette materiale, træspiseborde til træ, for dem der kan lide at have i deres egen boligindretning, der husker naturen og metalborde for at give et strejf af moderne design.
I vores katalog overlader vi intet til tilfældet, selv figurerne er forskellige for at imødekomme de mest forskellige behov.
Rektangulære borde fås i den faste version og kan udvides, perfekt til dem der kan lide at have gæster til middag. En nem og hurtig mekanisme giver dig mulighed for at udvide dit bord til at arrangere middage med venner i dit hjem. Eller runde borde med en cirkulær form for dem, der elsker et originalt præg i deres opholdsstue.
Moderne eller klassisk stil, fremstillet i italiensk design med ædle materialer.

Alle produkter præsenteret i kataloget er resultatet af det omhyggelige valg, som vores medarbejdere har foretaget. Husk at for enhver tvivl finder du os til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge det moderne eller klassiske køkken eller spisebord, der passer til dig!