Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Brusehoveder med Chromoterapi - Fremstillet i Italien

Brusehoveder med italiensk mærke eller loft til det moderne og lavet i Italien badeværelse

Blandt vores forslag er der forsænkede loftsbruserhoveder, hvis vi har en lille plads, eller den armmonterede eller en multi-jet-enhed med sidevægsapplikationer, der er i stand til at give en omsluttende og rigelig vandstråle til øjeblikke med afslapning. Bossini fremstiller faktisk brusepaneler med drejekontrol, der giver dig mulighed for at vælge tre forskellige jettyper, der giver fornøjelsen af ​​vand i sine mest naturlige former: regenererende kærtegning af regnen, en behagelig vandstråle eller det friske strejf af en jet forstøvet .

Du kan også finde brusehoveder i guld eller sorte farver.

Materialerne, som brusehovederne er fremstillet med, er mange stål, rustfrit stål, bronze, kobber, antik messing og aluminium. Alsidige, komfortable og ridsefri materialer.
En utrolig innovation for et unikt og specielt brusebad er det flerfarvede følelsesmæssige brusebad; Bossini tilbyder brusehoveder med LED-lys med en bred vifte af farver for at generere en gavnlig farveterapi-effekt.

For dem der elsker at tage originale valg, har vi rundt brusehoved, firkantet, ovalt eller rektangulært for at gøre brusebadetiden til en særlig og ventende lejlighed. Alle produkter, der præsenteres i kataloget, er lavet af materialer af høj kvalitet og er resultatet af omhyggeligt valg foretaget af vores personale. Husk, at du uden tvivl finder os til din rådighed.