Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bruser hoveder Design Shower selv med LED og Color Therapy

Forestil dig et varmt brusebad, dall'avvolgente blid stream kaskade, som belyser vores badeværelse skifte farve i baggrunden, mens du lytter til afslappende musik .. en drøm? Nej, en realitet.
Tidspunktet for bruseren, måske som børn han huskede en irriterende øjeblik ... fordi han stjal tid til spillet. Men i dag, efter en hård dags arbejde, den første ting, du ønsker at gøre, når du træder ind i huset er en dejlig bruser, varmt og regenererende ren vores snavs af dagen, for at slappe af vores nerver og forberede aftenen hjemme i vores behageligt tøj og rene. For at gøre virkelig rart denne gang, undgå jet blokke, du er nødt til at satse på kvalitetsprodukter tilpasset vores miljø.

Et brusebad kan også blive en lille spa personale i virkeligheden, takket være kvaliteten af brusehoveder. Vi kan finde nogen favorit model af mærkets design hovedet; Bassini, Paini, Ercos, Ideal Standard, Mariani. Foranstaltningen er lige så vigtigt; vi kan også finde en brusehoved ultra-tynde og ultra-flade bruser. De mest populære størrelser er brusehoveder 20x20, 40x40 og 50x50.

Først vælger du er den type bruser hoved i henhold til den plads, vi har. Vi kan vælge en brusehoved forsænket loft, hvis vi har et lille rum, samt et brusehoved med arm eller en anordning flere jetfly med sidevægge applikationer, der kan give et fascinerende og rigelig vandstråle for øjeblikke af afslapning. Bossini faktum indser brusepaneler med roterende kommando, der giver mulighed for at vælge tre forskellige stråletyper, der tilbyder fornøjelsen af vand i dens mest naturlige former: den forfriskende kærtegn af regn, en komfortabel vandfald jet eller den kølige strejf af en jet forstøvet. Designet brusehoveder Bestsellere Bossini er Cube, Oki modeller Twiggy, Cube, Acquavolo, vandfald og Manhattan.

For at reducere vedligeholdelse og ikke være bange for at blive skabt over tid, at irriterende skala anti æstetisk og til skade for kvaliteten af ​​bruser hoved, kan du købe en selvrensende brusehoved; Produkter udstyret med "Easy clean" systemet med gummi dyser.

De materialer, de er lavet af brusehoveder er så mange; l 'stål,' stål, bronze, kobber L 'Antic messing eller e l' aluminium. alsidige materialer, komfortable og anti-ridse.
Innovation utroligt for en unik og speciel bruser er den følelsesmæssige flerfarvede bruser; Bossini tilbyder brusehoveder med LED-lys med en bred vifte af farver til at generere en gavnlig terapeutisk effekt.

Hvis farveterapibruser tilføjer evnen til at lytte til musik får dig perfektion! På dette tidspunkt ville vi aldrig komme ud af bruseren. Faktisk kan du vælge blandt mange avancerede brusehoveder med indbygget lydsystem med højtalere, klar til tilslutning til enhver type musikafspiller eller bluetooth.

Vi giver frie tøjler til fantasien ved at vælge en rund bruser hoved, firkantet, oval, rektangulær, for at gøre det øjeblik af muligheder venter på et brusebad og speciel. Alle produkter fremhævede i kataloget er lavet af materialer af høj kvalitet, og er resultatet af omhyggelig udvælgelse foretaget af vores personale. Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed.

Oplev vores tilbud og købe online hoved designer brusekabine af dine drømme!