Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Moderne Væg- og Bordur af Design Fremstillet i Italien

Moderne væg- og bordur, der er håndlavet af italienske kunsthåndværkere

Vægure og bordure, begge er funktionelt tilbehør til møbler, der er i stand til at revolutionere udseendet på væggene i dit hjem eller give et strejf af design til dit opholdsrum.

Vores personale har foretaget et omhyggeligt valg for kun at præsentere kvalitetsprodukter. Blandt vores forslag kan du finde ure, der går ud over begrebet "ur". Det er faktisk virkelige kunstværker, der er lavet for hånd. Store moderne og designer vægure i træ, keramik og lærred der er i stand til at fange udseendet fra enhver gæst. Materialer og produkter i høj kvalitet fremstillet i Italien er fortsat en garanti.
For dem, der elsker excentricitet og ekstravagance, er der kreationer af Antartidee, der tilbyder unikke og originale vægure, der er håndlavet i Italien. De berømte "bløde ure" fra Salvador Dalì takket være dygtigheden af dygtige håndværkere kommer til live og bliver specielt tilbehør til væggene i køkkenet, stuen eller soveværelset

Oplev hele kollektionen i vores online katalog, og tøv ikke med at stille os dine spørgsmål eller dine tvivl. Vores medarbejdere vil med glæde svare dig fuldt ud gennem vores e-mail-adresse, den passende chat og formatet i produktarkene.