Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Lykken til at Lave mad Udendørs med Udendørs Køkken!

Udekøkken til haven eller ved poolen, stilen og kvaliteten af italienske materialer til et luksuriøst og resistent produkt.

Ønsker du at arrangere en middag med venner i din smukke have? Kan du lide at tilberede friske drikkevarer til venner sammen med lækre appetitvækkere?
Vi har en fantastisk nyhed til dig, du bør ikke lukke dig selv i køkkenet for at gøre det! I dette afsnit på vores hjemmeside viser vi dig de bedste udendørs køkken. Vi er sikre på, at disse køkkener vil opfylde alle dine behov.

Disse udendørs køkkener er lavet med specielle og innovative materialer, rustfrit stål og teak massivt træ, der skaber elegante og resitente linjer. Derudover har alle køkkener hjul til at bevæge dem komfortabelt, hvor du har brug for det, og et beskyttende vandtæt dæksel for at beskytte dem mod vejret.

Vognen kan have forskellige typer kogeplader:
plader en zone, den sidste induktionsteknologi;
Wok, typisk for orientalsk køkken, kan du lave mad til dampen, lav varme eller stege det
Teppanyakia-pladerne er baseret på induktionsteknologien, som giver dig mulighed for at stege fugtigt uden grænseløs størrelse i pander; og i den ender bedst kendte grillen.
Meget tilbehør er til rådighed for alle køkkener, som flaskeholder, skærebrætter og skuffer til at sætte alle dine værktøjer.

Hvordan du kan forestille dig, hvad der gør unikt og funktionelt dette produkt, er muligheden for at tilpasse det. Du kan vælge, hvor lægge de forskellige elementer, når du køber det!
Oplev blandt de forskellige produkter, der er underskrevet af Indu + hvilket køkken tilfredsstiller dine behov bedre!