Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Møbler til Soveværelse Italiensk Luksus - Moderne og Klassisk Design

Indretning soveværelse med hvert møbel i en luksuriøs og italiensk stil

Rum, komfort og stil; her er hvad du forestiller dig, når du tænker på dit luksuriøse soveværelse. Vores dobbeltværelser er designet til at imødekomme dit ønske om bedre at organisere husets rum.

Soveværelset er det mest intime sted i huset, perfekt til at nyde lidt afslapning og hvile. Af denne grund er det vigtigt at give dette miljø opmærksomhed på detaljer og skabe en atmosfære, der afspejler dig.

Den udformning af den sovende område skal helt sikkert starte med et udvalg af afslappende farver i naturlige og harmoniske toner. Hvil er tæt knyttet til den sammenhæng, der omgiver os: et behageligt og velordnet miljø favoriserer roen i sindet.

Vores idé om dobbelt- og enkeltværelser kombinerer 4 hovedfaktorer:

  • kvalitetsmaterialer,

  • resistent over tid,

  • trendy design,

  • luksus, raffinement og elegance.

Hvert stykke af møbler, såsom, natborde, klædeskab og spejl, er designet til at skabe et luksuriøst og harmonisk miljø, med moderne, klassiske eller vintage tegn.

For vores samlinger af komplette soveværelser ville vi lægge større vægt ikke kun på stil:

Økologiske materialer: vi lægger stor vægt på miljøspørgsmål, for dette bruger vi økologiske paneler og undgår dermed fældning af træer.

Fremstillet i Italien: vores produkter med mærket på produktet er designet og fremstillet udelukkende i Italien.

Maling: vi bruger den nyeste generation af lak til den relevante miljøbeskyttelseskarakter. De er ikke giftige for vand og UV-tørring.

Ud over at tilbyde forskellige design og moderne soveværelse optioner, hvor hvert element fuldt udtrykker karakter af huset, er det muligt at vælge mere klassiske dobbeltværelser, forstærket af værdifulde elementer, der kombinerer komfort, funktionalitet og æstetik.

Hvis du vil omdanne dit soveværelse til et unikt miljø, har vi med Viadurini adskillige forslag designet til at skabe et komplet soveværelse med dobbeltseng, et elegant og indbydende sted, hvor hver person kan finde sin størrelse og ideelle møbler.